Koliko dana ili sati?
Moderator:Masterbih
Najduža kampanja bila je 6 dana !!
Re: Koliko dana ili sati?
Također sam imao najdužu kampanju od 6 dana.
Ove godine mora pasti rekord!!
GRGA RI wrote:Također sam imao najdužu kampanju od 6 dana.
prosle godine je pao 10+.. a ove godine planiramo 15+... to se odnosi na tekuce vode "reka Tisa"ledeni wrote:Najduža kampanja bila je 6 dana !!
Ja imam na Kupi rekord 16kg i to je bio uhvačen prvi sat i prvi dan nakon četiri dana prihranjivanja. A nadam se da pomoču Masterbiha uspijem sa 20* što bi bilo nezaboravno.Sanadac5 wrote:GRGA RI wrote:
prosle godine je pao 10+.. a ove godine planiramo 15+... to se odnosi na tekuce vode "reka Tisa"
Zdravko...
Kupa nam je ove godine malo zapala za oko (rio + ja) ...
Ne budi iznenađen ako te kontaktiramo za šaranski ribolov na toj predivnoj rijeci.
Nadamo se dobrom druženju i kvalitetnom ribolovu.
Pozdrav za sada.
Ne budi iznenađen ako te kontaktiramo za šaranski ribolov na toj predivnoj rijeci.
Pozdrav za sada.
Nema problema prijatelju - budemo se dogovorili.GRGA RI wrote:Zdravko...
Pozdrav za sada.
E ovo se tiče i mene pa samo želim potvrditi konstataciju mog prijatelja da smo ovo ljeto sigurno na jednoj kampanjici kod tebe na Kupi i naravno nadam se sa novim mamcima koji će se sigurno pokazati kako im i doliči, pozdravzdravko wrote:Nema problema prijatelju - budemo se dogovorili.GRGA RI wrote:Zdravko...
Pozdrav za sada.
3 dana u komadu ali cesto idem na takve produzene vikende
Moja prva naj duza kampanja od 7 dana u FR na Abbey Lake jezero Heron prosle godine prosla je katastrofalno sa jednom ribom od 12+kg koju je moj prijatelj Kire izvukao zato sto sam tada morao na WC
, ali da bih spasijo sezonu odlazim opet 7 dana na Pelagicevo i po dolasku pocinje fenemenalno brat ima ribu od 18+kg a ja somce cirak 2+kg ,i onda dva dana strozije zatisje e posle toga pocinje riba da radi ali samo navece ,bilo je situacija da se riba i ne vaga i slika iz razloga dva: prvi zato sto smo znali imati ribe na 3 stapa u par minuta a drugi razlog bijo je riba sa nejerovatno unistenim ustima i tjelom da stvarno nisu bile za slikanje , tako da mi je Pelagicevo spasilo sezonu a kada kazem spasilo mislim na to sto pecam u Svedskoj u kojoj i nema nesto Bog zna sarana to jest kada se u SWE upeca 10 sarana za sezonu moze se smatrati za vrlo uspjesnu sezonu
!
-
scorp_breza
- Piskaralo

Moja najduza kampanja je 4 dana. Na zalost posao mi je takav da ne vjerujem da cu skoro popravljati ovaj rekord.