Malko se pecalo na Pelagicevu.
Imali smo par riba pa evo slike da postavim.
14 kg riba koja je dosla na MasterBiH River boilu.
Ovaj blentavi amur nije htio da se slika, izletio mi iz saka za vaganje nakon sto me prevario da mu je lose i kontajuci da mu nije dobro potopim sak za vaganje u vodu sto je lisica iskoristila i naglim trzajem pokazao mi srednji prst i otplivao nazad
Imam samo ovu sliku od njega. Slobodna procjena, amur od nekih 13 -15 kg.
Da je 5ca pozicija koja zna biti u junu jako plodonosna znao sam, ali bas ovoliko da daje nisam znao.
Za pocetak je Demir, mislio da ce to biti jedan obican ribolov. Krenulo je sa ovom 14-com
Po tom je doslo ovo neocekivano iznenadjenje i obaranje vlastitog rekorda za skoro 9kg.
23.700 kg
Da iznenadjenjima nije kraj pobrinuo se ovaj sargo od 24.250kg
Moram naglasiti da su i ove dvije velike ribe dosle na MasterBiH River boilu, prezentacija je bila snjegovic u oba slucaju. Jedna tonuca 18 mm River i pop up river.
Eh, sad, nekim ce mozda da bude glupo sto cu ovo da napravim ali posto ima i takvih koji nevjeruju u ono sto se napise evo da nevjerne Tome kojih ima u izobilju ne bi pomislile da je Demir hvatao manje ribe od onog prikazanog i napisanog sa vecim ribama sam se slikao i ja (sto inace ne volim da radim) kako bi se fino riba vidjela u punoj velicini pa nek sami sebi procjenjuju da li ribe imaju toliko ili ne.
Bistroooo