P.S. Mala utjeha hehe..
Reprezentacija BIH Svjetsko prvenstvo u Rumuniji
Moderator:Masterbih
Nisu najgori, Englezi u sektoru B imaju samo 1 ribu
P.S. Mala utjeha hehe..
P.S. Mala utjeha hehe..
Re: reprezentacija BIH Svjetsko prvenstvo u Rumuniji
Trebali su i tu jednu da puste,koji ce im 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Salu na stranu, ali na ovakvim takmicenjima stvarno treba biti pripremljen, BiH to ocigledno nije, a iz kojeg razloga, nebitno je sad.
Neka to bude skola za sledeci put.
Ja sam vidio samo par slika i malo propratio live prenos, a onda mi je sve bilo jasno.
Jednostavno, BiH jos nije spremna za ovakva takmicenja i bolje da se ne bruka ubuduce.
Opet kazem, svaka cast takmicarima koji su smogli snage da se pojave tu, a najvaznije od svega je bitno spomenuti ono: Ljudi su tu o "svom trosku".
Neka to bude skola za sledeci put.
Ja sam vidio samo par slika i malo propratio live prenos, a onda mi je sve bilo jasno.
Jednostavno, BiH jos nije spremna za ovakva takmicenja i bolje da se ne bruka ubuduce.
Opet kazem, svaka cast takmicarima koji su smogli snage da se pojave tu, a najvaznije od svega je bitno spomenuti ono: Ljudi su tu o "svom trosku".
Srbija trenutno treca ali kazu da je jako napeto...ako nase momke Bog pogleda eto medalje konacno 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Sad ce zavrsiti vaganje 13. vaganje pa cu postaviti listu. Po listi Srbija jos nije na 3. mjestu. Kazem, nepotpuna je lista. Ono sto ja vidim B sektor koci Srbiju da uzme medalju, tamo slabije pecaju Bojan i Mrgud, ne znam sto mozda ne izmjeni selektor nesto? Ocito da im vjeruje da mogu do kraja nesto napraviti, vidjet cemo.
BiH je zadnja i polako im i Makedonci bjeze a za koje sam procitao podatak na jednom sajtu da su slozeni od ljudi koji vrlo malo ili nikako nista ne znaju o saranolovu sto je jos jedan razlog za biti ljut na nase ali eto ajd budi ljut na ljude koji sami sebi finansiraju sve i onda se desi ovo sto se desava tamo, koliko para toliko muzike!
Da ima gore od goreg, ima. Englezi, koji poslovicno slove za nekog ko zna pecati a o logistici i podrsci saveza da i ne pricamo, dovoljan je podatak to da ih Korda prati na svakom koraku, imaju samo jednu jebenu ribu u sektoru B na B7 poziciji i danas 11:50 selektor im mjenja citav tim na toj poziciji i ovi dobijaju dvije ribe do sada.
BiH je zadnja i polako im i Makedonci bjeze a za koje sam procitao podatak na jednom sajtu da su slozeni od ljudi koji vrlo malo ili nikako nista ne znaju o saranolovu sto je jos jedan razlog za biti ljut na nase ali eto ajd budi ljut na ljude koji sami sebi finansiraju sve i onda se desi ovo sto se desava tamo, koliko para toliko muzike!
Da ima gore od goreg, ima. Englezi, koji poslovicno slove za nekog ko zna pecati a o logistici i podrsci saveza da i ne pricamo, dovoljan je podatak to da ih Korda prati na svakom koraku, imaju samo jednu jebenu ribu u sektoru B na B7 poziciji i danas 11:50 selektor im mjenja citav tim na toj poziciji i ovi dobijaju dvije ribe do sada.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Veliki problem Srbiji je Portugal koji dobro lovi u sve 3 sektora dok Srbija radi samo na 1, a ostala 2 tapkaju polako.
Mislim da ce Portugal ovde donijeti dosta muke Srbiji ukoliko se njena 2 sektora ne probude.
Mislim da ce Portugal ovde donijeti dosta muke Srbiji ukoliko se njena 2 sektora ne probude.
Evo ga i 13. vaganje zavrseno. Grcevita borba za broznu do kraja ce biti izmedju Srbije i Portugala.
- Attachments
-
- 13. vaga.jpg (162.27KiB)Viewed 12907 times
-
- 13. vaganje.jpg (151.08KiB)Viewed 12907 times
Ne treba zanemariti ni juznoafrikance koji su blizu, noc moze svasta da donese, ali i odnese 
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Re: Reprezentacija BIH Svjetsko prvenstvo u Rumuniji
Baš je napeto.
Re: Reprezentacija BIH Svjetsko prvenstvo u Rumuniji
14. vaga prosla a ja navijam za komsije iz Srbije. Nek makar oni uzmu medalju kad mi ne mozemo 
- Attachments
-
- 14. vaganje.jpg (161.28KiB)Viewed 12883 times
-
- 14. vaga.jpg (155.13KiB)Viewed 12883 times