Jezero Jošava
Moderator:Masterbih
Ide to tebi Dedoš ![superiska* [superr]](./images/smilies/Superiska.gif)
Re: Jezero Jošava
Ja se trudim da zadovoljim zahtjevima
.

Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Svaka čast dedoš na ulovima prelijepe ribe bravo 
samo ih vadi 
Ponovo na Jošavi, ali sada sa svojim unukama. Od srijede do subote, kiša stalno počinjala i prestajala.
Nije se lovilo loše oko 30 komada, ali sve sem jednoga manji primjerci. Ne znam zašto, ali samo ljuskavi od 3-5 kg.
Htio sam da pokažem moje male šaranašice. Sada već kažu " to je šaran, to pustimo nazad". Evo ih na par slika.

Pomalo je bilo i dosadno zbog vremena, ali ipak lijepo.

Nije se lovilo loše oko 30 komada, ali sve sem jednoga manji primjerci. Ne znam zašto, ali samo ljuskavi od 3-5 kg.
Htio sam da pokažem moje male šaranašice. Sada već kažu " to je šaran, to pustimo nazad". Evo ih na par slika.

Pomalo je bilo i dosadno zbog vremena, ali ipak lijepo.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Pozdrav iz Beča.,dali vam je poznato kad se održava proljetni kup na josavi ove godine.,tko je zadužen za upis ekipa i na koji broj telefona se može kontaktirati za upis
kup če se održati u 9 mj (to je sigurno)...pošto je jubilarni 15 croatian carp cup....datum još nije poznat(zog sponzora koji bi htjeli učestvovati) ali čim nešto saznam objaviti ču na stranicama....
Proljetni carp cup Jošava održati če se od 18-21.04.2014
Prijave se mogu izvršiti na brojeve telefona 0038531821710 ponedjeljkom,utorkom i četvrtkom od 16-19 h
te na broj mob:00385917606172 Tihomir Šarić
također se u ovoj godini održava:
Carp cup Borovik od 04-08.06.2014
15.Croatian carp cup Jošava od 18-21.09.2014
sve upite oko takmičenja možete uputiti i e-mail zsru.dakovo@os.t-com.hr
Prijave se mogu izvršiti na brojeve telefona 0038531821710 ponedjeljkom,utorkom i četvrtkom od 16-19 h
te na broj mob:00385917606172 Tihomir Šarić
također se u ovoj godini održava:
Carp cup Borovik od 04-08.06.2014
15.Croatian carp cup Jošava od 18-21.09.2014
sve upite oko takmičenja možete uputiti i e-mail zsru.dakovo@os.t-com.hr
Pozdrav iz Beča.,lijepo ste me obradovali,bas taj tjedan su djeca na raspustu iz skole i ja sam pisao godišnji pa sam si mislio kampanjicu neku složiti ali posto imam dovoljno vremena za pripremu i da sve posložim onako kako ja to zelim odlucih se na brzinu,pa evo i ovim putem vas obavijestavam da cu se odmah ujutro kontaktirati sa gosp.saric da se pribiljezim za proljetni kup