Ovako...da nešto ipak pojasnim i naglasim...
U studenom je ulovljen svega jedan šaran i to eto baš slučajno moja malenkost
Znači... datum je 19.11.16.
Smještam se na jedinicu i nakobran jako maalo boili...možda dvadesetak...,a pod noge bacim iz ruke samo ponešto peleta...

Mamci kao i uvijek...Masterbih
Provjeni Squid & Mullbery i Šljiva koja se izvrsno pokazala uz popapice...naravno...i u dipovima
Marac dolazi nešto poslije mene i staje na dvojci,odmah pored mene i govori mi da će tu stati da ga mogu poslikati,da ne moram daleko ići

Zezamo se i pomalo se družimo s dečkima iz sekcije kojima se uopće da doći na grabu.
Dolazi kum i donosi friške čvarke...pa gdje tog ima!!

Nakon šta se mrak dobrano ulovio pomalo se zavlačimo u krevete....spavam kao top i odjednom....bip,bip,bip,...
Čudni bipovi,aliii opet... kao srnjak
Ooooooo...pa potpuno isto je radila kao i zadnja riba šta sam je ulovio prije nekoliko dana...nije kao sve normalne ribe vukla preko u granje već je zapizdila u granje i drvo između Marca i mene...jeeedva je uspijem odmaknuti od drveta,a onda šou pod nogama!!
Riba je jaka kao u sred ljeta...i šta je problem...zaletava se pod obalu...u one katakombe,a jedva je uspijem spriječiti,tako da se svaki puta u biti zabije u zemlju,a onda fijuuu na vodu...ludilo,doslovno!!
I nakon koje minute konačno saćim šarana i veselim se kao malo dijete!!
Tada je i Marac tek čuo da se nešto dešava i dolazi me poslikati sa ribom

Kakve peraje...predivan!!
I uopće drugi u 11. mjesecu...,a oba moji...pa može li lijepše i bolje!!??
Ujutro se Lucky izvalio na sunce i boli ga brigaa...po noći je naganjao čagljeve i lisice,a sada odmor na suncu

Šta reći...ništa ...
Mislim da sam već sve rekao!!
Hvala ekipi,Hvala Marcu na slikanju,tebe ću ja drugi puta
Boile...Rules!!
Lijep pozdrav i bistro!!