Ove godine nisam bio pa da odlovim malo.
Prijatelji mi kažu kako ima dosta sitnije ribe i da dosta dobro grizu...,aaaaaaliii...nije mi u cilju loviti i igrati se sa tom sitnijom ribom već želim uloviti kojega večega,osobito poznate predivne mrežničke ljuske
Na vodi se nalazim i s Antom ,a kasnije i s Grgom
Jako malo sam nakobrao boili i zabacio već poznate snjegoviće, nadipane isto tako u provjerene Masterove dipove sa PVA smokijem na sistemu,nisam čak stavljao niti PVA sa koječim...znači čisti dipani snjegovići
Iiiii...nije dugo trebalo da dobijem prvi griz...Ante mi pomaže usaćiti ribu iiiiii baš se vidi kombinacija

Voda je bia još uvijek jako "našpanata" od kiše i sniježića koji se bio otopio prethodne danepa je i bila mutnjikava i nisam odmah uočio ljepotu ribe...
A onda...preeeedivnaaaa ribaa
Premda sam žudio za debelim mrežničkim ljuskama...ova riba me osvojila na prvi pogled...preeeediiinaaaaa!!

...kao da je zlatom posut...taaaamaaaaaannnn,a ljuske čisto zlato!!

Ništa,presretan sam i nastavljam dalje...
Red čaja,red rakijice,red slanoga,red slatkoga...
Naravno,Nina je napekla svega i sve pripremila

Dolazi Grga,upoznajemo se i on će odloviti noć...
Pričamo i razmjenjujemo iskustva...i onda imam grizzzzz!!
Opet trčim kao srnjak,aliiii ovdje neeeema potrebe prevelike....kao na Hesovoj
...dolazim do štapova,a ono labudi u struni...grrrrrrr
Idemo dalje...
Pred mrak imam opet griz,aliiiii mi se riba uspije otkvačiti u travi,na žalost...
Idemo daje...
Nešto poslije 22,00 h imam opet lijepi griz...iiii nakon borbe saćim i predivnu ljusku...saaaaa hrpom još uvijek čvrste traave...

...iiiii uspijem ga nekako pronaći

Do jutra se nije ništa događalo,čak nisam ni prebacivao
U jutro prbacivanje i laganini,a Grga dobiva ribu za koju nije ni znao da je na udici...jer su mu signalizatori stalno piskali od jačine vode i trave koja je putovala...
Riba je predivna i to je ono pošto je i on došao jer je lovio isto sa većim mamcima...24 mm ili čak sa 30 -kama nisam siguran...uglavnom...isplatilo mu se!!

Dalje je sve tklo u miru...Lucky je dobio novu obožavateljicu koja ga je i večer prije hranila,a i to dopodne

A onda monotoniju prekida grizzzzzzz...biiippppppppppp!!!
Oooooopet trčim...naravno zaboravljam gdje sam
Iiiiiiiii...

To je to!!!!!
A prije kraćeg vremena sam rekao Grgi da bi bilo dobro da još samo jedan stisne i da upotpuni ovo preeeedivnooo i jaaako toooooploooo jutro!!
Da zajužilo je i vani je miiiiliiiinaaa!!

Opet sjedamo i pričamo...i odjednom...piiiiiiiiiiiii...!!!!
Kakav luuudi griz...ne staje!!
Lokomotiva!!!!!
Aahaaaaa...kako da ne!!
Grga umire od smijeha!!

Iiiiii tako je i završilo
Podružio se...ulovio neke ribe...uživao...kovali smo neke nove avanture...ma kuda bolje i ljepše!!
Lijep pozdrav i bistro!!