Mrežnica 5.-6.12.16.

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
čipo
Genije
Genije
Mrežnica 5.-6.12.16.

Post by čipo » 09 Dec 2016, 00:36

Uvijek nekakve dvojbe...kuda ići...
Čujem se sa frendom Grgom preko fejsa i pitam ga kakvo je stanje jer je taj vikend lovio u Tušmeru u Dugoj Resi...
Možda bi bilo bolje da ga nisam pitao buh::
Grga mi kaže da je odlovio dvije noći i da nije imao griza...ok, on nije mjerilo jer stvarno lovi sa boilama 24 mm i čak 30 mm,doslovno želi samo veliku ribu...,aaaaliii...
Lovio je i kolega jednu noć,a i dvojica dečki jedan dan iiiiiii...svi navodno ni griza... ohh:
I ne bih ja bio ja da se odmah u ponedjeljak nisam uputio na Mrežnicu krezi:: .
Čujem se s Antom i on mi savjetuje da ipak probam ići prema brani...naravno poslušao sam ga i došavši na poziciju slijedi raspakiravanje...

Image

Bez obzira šta ostajem samo jednu noć...sve se mora posložiti jer su rekli hladnu noć ZZ::
Iiiiii za čas smo i Laki i ja spremni za noć ::]

Image

Riba radi kao luda!!
Aaaliii plotice...,okreću se kao da su poludile i to na bliže i na dalje...
Kako me Ante posjetio, čini nam se da smo vidjeli i okretanje šarana...dobar znak...valjda buh::
Pošto je dosta bijele ribe probati ću izazvati njihovu radoznalost i hranjenje sa nadom da će one pak ponukati kojeg šarana da se primi jela...

Image

U Metod Mix dodajem i konoplju i crve i lovim se posla...

Image

Ipak ni sam baš ne želim premale ribe,a opet želim istaknuti mamac...
Boila Squid & Mulberry namočena u Fish Dip kemija:: .
Na udicu još ipak dodajem i PVA smoki za svaki slučaj jer lovim u travi sa dva štapa,a sa jednim preko u kanalu.
Na večer se predomislim i onaj štap iz kanala prebacim u malu udubinu ispred sebe na dvadesetak metara od obale i stavim samo jednu čistu boilu...

Image

Kako sam štapove prebacio odlazim se u šator presvući za noć...kako bi netko rekao...upiđamiti se :D
Skidam hlače i gledam štapove koji su visoko podignuti jer jako puno trave putuje u matici...iiiiii vidim da se zadnji štap od mene piga...
Jednom...dva puta...podižem se,a on opet...samo još jaće i da nisam stigao do njega krenula bi muzikaa,aliii bio sam brži!!
Podižem štap i osjetim dva tupa udarca i sve staje... Z.:
Natežem,popuštam,...,natežem...i odjednom se sve olabavi...riba se oslobodila udice u travi,na žalost... no::
Ha dobro...idemo dalje,lijepo je šta sam dobio griz...uspoređujući kako je dečkima bilo za vikend...

Urban fishing 2::u

Image

Kako sam bio promrzao i pospan...iz noćne...savladao me san...,alii već oko 18,30 h...piiiiiiii...signalizator najbižeg štapa u udubini pjeva najljepšu pjesmu.
Podižem štap i...osjetim kaaaaaao nešto,aliii...da nije plotica jer sam na taj štp stavio samo jednu tonoću boilu...
Ipak nije...maaaalii šarančić...ma neka je...samo neka primaju ura::

Image

Image

Na žalost to je bilo to,koliko se god trudio,prebacivao u noći...više nisam mogao dobiti griz...
Ujutro kada sam se probudio...magluština da nisam uopće vidio prebaciti već onako po pamćenju...

Image

Uz maglu je bilo opet i jako hladno već sam pomalo navikao izbacivati led iz kadice krezi::

Image

Šta reći...rekao bih čak i dosta slab ribolov za ovaj dio Mrežnice koji je bogat predivnim,tamnim ljuskašima,a i pokojim predivnim golaćem.
A onda sjetim se vikenda, kako su dečki prošli i...budem opet zadovoljan [drhiop]
Moglo je puuuuno bolje,ali i puuunooo lošije...
Zatoooo skromnost i vidimo se ponovo.
I još nešto,stvarno moram pohvaliti hranu,mislim da je hrana na bazi robin reda sa već dodanim mikropeletama,hrana ima i predivan miris po paprici i mislim da bi se sa fiderom dalo štošta napraviti...
Mislim da bi ove plotice platile samo tako,a vjerojatno i koji šaran...

Image

Toliko od mene... 2::u

Lijep pozdrav i bistro!! piv:: piv::

ante_2
Piskaralo
Piskaralo

Re: Mrežnica 5.-6.12.16.

Post by ante_2 » 09 Dec 2016, 00:56

Sve ono što smo vidjeli ostaje dilema. Dal je plotica ili šaran??ili pak gnjurac obični ili sa bocom?? buh:: buh:: buh::

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”