Šumbar
Moderator:Masterbih
Bistro ljudi, svaka cast preljepi primjerci
Neka tako nastavi pa i bolje...pozzz
Bboy OR DIE !!!
Re: Šumbar
Hvala DOX, takođeDOX wrote:Bistro ljudi, svaka cast preljepi primjerciNeka tako nastavi pa i bolje...pozzz
Mojih par slika sa Šumbara u maju 2011.

Bistroooo

Bistroooo
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Svaka čast majstore.
Bistro i u buduće.
Bistro i u buduće.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Svaka čast majstore, ulovi su ti vrh, a pogotovo prvi, ogroman jeLinear wrote:Mojih par slika sa Šumbara u maju 2011.
Bistroooo
a Tare sto si nesto ljut na prvoj slici....
koje su kilaze prve i druge slike?
Delboy wrote:koje su kilaze prve i druge slike?
Saran je bio tezak 20.500kg, a amur je tezio nesto preko 16kg. i ne nisam bio ljut
Cekam da se Zlaja registruje, bili smo tada zajedno, on je izvukao jos veceg amura prije ovog, 19kg, nadam se da ce okacit sliku ovdje.
@crniigor Hvala na komplimentima...
@DOX takodje hvala drug.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
prelepa voda pecao sam tamo.