Jezero Žabar
Moderator:Masterbih
znam da je braco i marin na 28 i razvali ih amur tako sam cuo,a majkic je mogu rec malo korigovao u mamcima i poceo ga dobijat al sve veci komadi ako ostane duze moglo bi past dobro vece,veruj beli nisam zagledo a evo spremam se da idem tamo al na keca
Re: Jezero Donji Žabar
braco i marin pelagicevoAndjelko wrote:znam da je braco i marin na 28 i razvali ih amur tako sam cuo,a majkic je mogu rec malo korigovao u mamcima i poceo ga dobijat al sve veci komadi ako ostane duze moglo bi past dobro vece,veruj beli nisam zagledo a evo spremam se da idem tamo al na keca
Brate imaju i dosta sarana....
evo sad sa jezera kolega ducicm imao je jednog malisana i ceka mu djeda,sve u svemu lijepo je bit kraj vode al nazalost nisam mogao vise posao ujutru zove
Re: Jedan ili ....
pst u pet riba preko 100kg
ubaceno
ubaceno
sad je ukupno devet ribica ubaceno
da podsetim devet riba prosek 19kg
jel malo
da podsetim devet riba prosek 19kg
jel malo
malo je jos jos
![ajjj** [ajajaj]](./images/smilies/ajjajjj.gif)
to treba brate sve izvuc iz vukjojebine bocca,svaka im cast od truda do svega ostalog,mislim da ce jos koji dan ostat e sad dal ce bit jos ulova vidicemo,a bice i slika jer su na sasinom fotoaparatu
Danas se vratili sa jednog carp kupa održan na jezeru Doni Žabar.
Prelijepo jezero, vrijeme loše sa puno kiše, ribu je dobilo 9 od 16 ekipa, bukvalno sve ribe su dobijene u granju, panjevima itd.Znači ribe nisu uopće bile na spotovima, osim jednog amura. 19 je imala 5 riba, 17 i 8 po tri ribe ( bukvalno iz granja su vađene ). Nažalost moja ekipa se nije uspjela upisati sa ulovom, imali smo poziciju 1, šaran nas uopće nije posjećivao zato nas je cverglan dotukao.
pozdrav i bistro.
Prelijepo jezero, vrijeme loše sa puno kiše, ribu je dobilo 9 od 16 ekipa, bukvalno sve ribe su dobijene u granju, panjevima itd.Znači ribe nisu uopće bile na spotovima, osim jednog amura. 19 je imala 5 riba, 17 i 8 po tri ribe ( bukvalno iz granja su vađene ). Nažalost moja ekipa se nije uspjela upisati sa ulovom, imali smo poziciju 1, šaran nas uopće nije posjećivao zato nas je cverglan dotukao.
pozdrav i bistro.
zlaja prvi refko i combe drugi i sasa ribosport treci
jel tak au dje keno dobijo bas me interesuje
jel tak au dje keno dobijo bas me interesuje