Jezero Žabar
Moderator:Masterbih
Da sada bi trebalo da se počne hraniti za zimu. Čim bude osijetio zahlađenje.

Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Re: Jezero Donji Žabar
dedos moj ovi dana sam u kratkim rukavima a jezero mi od posla 500metara vazdusno tak da nece jos zahladit bas tako a i ja jedva cekam malo hladnije a i bogami snijeg da me poklopi na zabaru
postavljena staza za ligu
malo je sad izmenjano mislim da ce se bunit neki al sta je tu je dosli ste se borit
malo je sad izmenjano mislim da ce se bunit neki al sta je tu je dosli ste se borit
Jel moze malo vise detalja o tome? Kako, sta, koj amjesta se pecaju a koja ne? Konkretno, peca li 10-ka?Andjelko wrote:postavljena staza za ligu
Ti si sluzbeni izvjestaj sa takmicenja samo da znas
miro na 10 su tuzlancici i nemaju ribu,kec i osmica momci iz orasja,na 17 aladin i ima dve ribe ukupno 14.900kg,na 19 simo erleta pelagicevo,aco obudovac na 13 imao pa danu ribu al je nije izvuko
na cetvorki hazna,sasa ribosport na sestici
ak sam nekog zaboravio izvinjavam se al je lepa i vedra noc pa im zelimo puno uspeha u lovu na sarge
na cetvorki hazna,sasa ribosport na sestici
ak sam nekog zaboravio izvinjavam se al je lepa i vedra noc pa im zelimo puno uspeha u lovu na sarge
jest samo je malo okrenuta pozicija lijevi onaj sas i desno u brdo to je sektora ti si jos malo lijevo bacao
Aha, daj broj od Tuzlancica da im javim gdje riba uzima na 10ci
Zanimljivo sve u svemu, moj favorit su pozicije 17 i 19, mislim da ce one dobro proci.
Sto potvrdjuje i Aladinov rezultat, jel peca Dino kad smo kod toga?
Zanimljivo sve u svemu, moj favorit su pozicije 17 i 19, mislim da ce one dobro proci.
Sto potvrdjuje i Aladinov rezultat, jel peca Dino kad smo kod toga?
Peca Dino, a cini mi se da Aladin tek ulazi veceras ili je vec izasao pa sam ga cuo na drugoj poziciji dok sam razgovarao sa Sasom.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”