Rijeka Sava
Moderator:Masterbih
+ dosta bombardera koji se spremaju za takmicenje 
Re: Rijeka Sava
Da, to sam zaboravio da naglasim, gore je takmicenje sledeci vikend. Tradicionalni njihov kup pa da se ne bi dzaba zaletio gore da znas.

Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Ma rado bi mi isli svukuda al nam to posao ne dozvoljava tako da cemo mi ostariti
kraj ove nase nevaljale rijeke koja nas stalno zeza,al stacemo kad je volimo! Vodostaj pratim i na netu a i na teletextu tako da znam koliko ce doci a nadam se da ce brzo i opasti kako i nadolazi... Ovih dana sam bas izlazio na vodu al nesto nece ,sinoc mi oko 22.00h dodje mrena od 1kg na kukuruz,sto ako se nevaram nije dobro,negdje sam citao da nikako nije dobro da mrena udje u saransko krmilo...
Juce,aktivnost ribe na hrani je bila ravna nuli,izbacila se poneka bijela a sarana nigdje a inace se baca...
Prekjuce,bacao se saran al nije htjeo da uzme,ni kukuruz a ni boile,dosla mi jedna plotica preko kile na kukuruz i otkacila se pred nosom i na kraju slag na tortu,kad sam konacno mislio da je dosao saran na 4 zrna kukuruza dodje jez od 200 gr,ja popizdio...
Juce,aktivnost ribe na hrani je bila ravna nuli,izbacila se poneka bijela a sarana nigdje a inace se baca...
Prekjuce,bacao se saran al nije htjeo da uzme,ni kukuruz a ni boile,dosla mi jedna plotica preko kile na kukuruz i otkacila se pred nosom i na kraju slag na tortu,kad sam konacno mislio da je dosao saran na 4 zrna kukuruza dodje jez od 200 gr,ja popizdio...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
kako kolega holcer reče nedanam se nikako stalno nas vodostaj zeza
taman smo počeli hraniti i šta nam se desi, voda nadođe
i pokvari nam
plan,a tamn htjeli zanoćiti sa subote na nedelju al nam se neda
štaćemo valjda će nam se ukazati prilika.
taman smo počeli hraniti i šta nam se desi, voda nadođe
Jolač wrote:kako kolega holcer reče nedanam se nikako stalno nas vodostaj zeza
taman smo počeli hraniti i šta nam se desi, voda nadođe![]()
i pokvari nam
Evo juce smo ja i kolega Jolac malo zabacili...
Nakon visednevnog hranjenja mjesta odlucismo da zanocimo na Savi...
Na vodu sam dosao oko 15.30 i pripreme,tamo vamo,vako nako,ovo ono...
Uglavnom...
Oko 17 h imao sam prvi udarac na creamy nut boilu,posle kontre i krace borbe riba se oslobadja
... Po preporuci kolega Ajdina i Harisa iz Aha Carp Tima koji su me taj dan posjetili,mijenjam sisteme,posto sam pecao na silikonske dlake
stavljam sistem sa dlakom navezan direktno na udici...

Nakon samo pola sata od postavljanja novih sistema imam udarac i riba je tu,ne velika al za moral vrlo vazna, 2,5 kg ,koja je takodje uzela na masterovu creamy nut boilu...

I ujutro oko 5 sati opet udarac al ovaj put na kukuruz riba je bila jako borbena kad je krenula nije ni stala dok se nije parkirala u neki krs koji je bio pod vodom,sav iznerviran se skidam i ulazim u vodu nebi li je uspio osloboditi al trud je bio uzaludan i kidam sistem koji je nazalost vjerovatno ostao ribi u ustima...
Ipak zadovoljan nakon jos sat vremena provedenih na vodi pakujem pribor i odlazim kuci u puno udobniji lezaj nego sto sam imao kraj vode...

Nakon visednevnog hranjenja mjesta odlucismo da zanocimo na Savi...
Na vodu sam dosao oko 15.30 i pripreme,tamo vamo,vako nako,ovo ono...
Uglavnom...
Oko 17 h imao sam prvi udarac na creamy nut boilu,posle kontre i krace borbe riba se oslobadja

Nakon samo pola sata od postavljanja novih sistema imam udarac i riba je tu,ne velika al za moral vrlo vazna, 2,5 kg ,koja je takodje uzela na masterovu creamy nut boilu...

I ujutro oko 5 sati opet udarac al ovaj put na kukuruz riba je bila jako borbena kad je krenula nije ni stala dok se nije parkirala u neki krs koji je bio pod vodom,sav iznerviran se skidam i ulazim u vodu nebi li je uspio osloboditi al trud je bio uzaludan i kidam sistem koji je nazalost vjerovatno ostao ribi u ustima...
Ipak zadovoljan nakon jos sat vremena provedenih na vodi pakujem pribor i odlazim kuci u puno udobniji lezaj nego sto sam imao kraj vode...
Destinations Point
Destinations Point

Jos jedan od 3,5 kg na dipovani kukuruz...
Destinations Point
Destinations Point
Bravo Holceruuuuuu
Polako povecavas kilazu... ajde pa da izvadis i 10 puta veceg
Bistroooo
Polako povecavas kilazu... ajde pa da izvadis i 10 puta veceg
Bistroooo
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

Evo jedan malisa od sinoc...
Na masterovu krem boilu od 14 mm...
Destinations Point
Destinations Point
Sinoc se malo pecalo...
Pripreme...

Sve spremno za zabacaj...

Prelijepi sargo od 3,5 kg...
Nije bog zna kakav kapitalac al je bitno da se nesto desava...
Pripreme...

Sve spremno za zabacaj...

Prelijepi sargo od 3,5 kg...
Nije bog zna kakav kapitalac al je bitno da se nesto desava...
Destinations Point
Destinations Point