Dok čekam griz igram se sa špinerom i lovim predivnu crvenperku...

Poslije te crvenperke imam griz i lovim jednog standardnog amura...,a sa nijm imam malo problema prilikom slikanja

Konačno se smiri i uspijem ga poslikati...

Amur kao amur,ali je valjda poludio jer je primio na Masterbih Squid & Mulberry plus Premium River popapica,
definitivno jedna od najboljih kombinacija na Hesovoj.
Više se ništa ne dešava do nekakvih 22 h kada imam lijepi griz,a onda bome i lijepu borbu
Kakve su to peraje!!

...i predivna riba...
Poradi ovakvih riba vrijedi sav trud uložen u ribolove...

A onda onaj užitak kada pustim ribu i vidim kako odlazi u dubine vode...,a nadam se već tada da ćemo se opet sresti..

Opet jedno vrijeme mir,a onda...
Signalizator pišti,a štap hoće izletjeti preko signalizatora jer lovim na tvrdo zbog granja...
Nisam se stigao ni obuti već sam bio uza štap i počinje opet žestoka borba...čak i žešća od one sa vretencem...
Kada sam usaćio ribu bilo mi je jasno i zašto...

Do jutra sam spavao mirno,aaaalii na žalost i ujutro...kada sam obično znao imati po još koji griz...
I tako je sve bilo do nekakvih 10 h kada imam griz,ali mi se riba otkvačila u pokušaju da je odlijepim od granja...
I to je to!!
Tri predivne ribe...od toga dva prekrasna šarana,a od njih jedan poseban...vretenac
Sve tri ribe sam ulovio na Masterbih Squid & Mulberry plus Premium River popapica.
Samo mi je riba koja se otkvačila primila na domaću boilu i isto tako Premium River popapicu.
Lijep pozdrav i bistro!!