Klen
Re: Klen
dodjem danas kuci poslije posla, hocu-necu i ipak krenem na usoru, vidim kisa se sprema, ma reko idem pa kud puklo da puklo,. kisa,sunce,vjetar,munje, ali ja ne odustajem.. vrijedjelo je..sve u svemu odlicno poslije podne sa puno akcije..zauber i carat su odlicno odradili posao, ovo im je prvi test na kojem su dobili cistu 10-ku, doduse bilo je i spadanja, ali vise zbog moje nepaznje.. udarci su bili siloviti, ali zamaranja su kratko trajala, valjda ih s.ks.nje izmorilo, pa su ubrzo svi bili vani, i naravno uredno pušteni..
- Attachments
-
- DSCF3423.jpg (82.86KiB)Viewed 16524 times
-
- DSCF3422.jpg (88.75KiB)Viewed 16524 times
-
- DSCF3421.jpg (79.63KiB)Viewed 16524 times
"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje."
Ivo Andrić
Ivo Andrić
sl.3-4-5.
- Attachments
-
- DSCF3426.jpg (97.25KiB)Viewed 16523 times
-
- DSCF3425.jpg (92.7KiB)Viewed 16523 times
-
- DSCF3424.jpg (98.88KiB)Viewed 16523 times
"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje."
Ivo Andrić
Ivo Andrić
caki 4 cm je super odradio posao..
- Attachments
-
- DSCF3419.jpg (124.18KiB)Viewed 16522 times
-
- DSCF3428.jpg (85.78KiB)Viewed 16522 times
-
- DSCF3427.jpg (122.41KiB)Viewed 16522 times
Ivo Andrić
Ivo Andrić
¨hvala borise..
aksamluk, jsr, izlaz iz brzaka, tvic tvic i ovaj glavonja od nepunih 40 cm.,
aksamluk, jsr, izlaz iz brzaka, tvic tvic i ovaj glavonja od nepunih 40 cm.,
- Attachments
-
- DSCF3471.jpg (148.49KiB)Viewed 16469 times
Ivo Andrić
Ivo Andrić
- RubA Teslic
- Piskaralo
ma sportex je to,jos i zauber .
cestitam lijep glavonja
cestitam lijep glavonja
krenem danas poslijepodne na usoru i svratim u jednu radnju da nešto provjerim, i tamo ugledam ovog mališana.. ništa ne piše na njemu, stojao je u kutiji u refuzi, sa strane je samo pisalo france, ali nešto sam bio siguran da će praviti dar mar.. sitna vibracija, zaranja do 1 m., fino podnosi bržu vodu, ne izvrće se na bok i ne zapinje preko kamenja, baš nekako "klizi" kroz vodu..
By djuzepee at 2012-06-17
bilo je dosta udaraca sitnijih primjeraka ali malko veće trokuke su vjerujem bile uzrok spadanja a i ujedno zahvaljujući burazu koji se svo vrijeme trudio da mi "razbije" koncentraciju..
ovoga sam uspio uslikati, i onda mi je baterija na aparatu otkazala tako da su ostali primjerci pušteni bez poziranja..
bilo je dosta udaraca sitnijih primjeraka ali malko veće trokuke su vjerujem bile uzrok spadanja a i ujedno zahvaljujući burazu koji se svo vrijeme trudio da mi "razbije" koncentraciju..
ovoga sam uspio uslikati, i onda mi je baterija na aparatu otkazala tako da su ostali primjerci pušteni bez poziranja..
Ivo Andrić
Ivo Andrić