Mašinice
Moderator:Masterbih
Peca li neko sa Fox Stratos masinama? Neckam se da ih kupim,nikako da se odlucim,u pitanju je ona jeftinija verzija....zna li ko nesto konkretno?
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Re: Mašinice
Limar wrote:Peca li neko sa Fox Stratos masinama? Neckam se da ih kupim,nikako da se odlucim,u pitanju je ona jeftinija verzija....zna li ko nesto konkretno?
Bjezi od tih masinica koliko te noge nose. Zajebat ces se. Nigdje nisam nista pozitivno procitao o njima a od par prijatelja koje znam sam dobio savjet da ih niti ne gledam u izlogu koliko su lose.
Inace posjedujem
BBLC i Daiwa Basia QD
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Koji tebe model zanima?
Konkretnan odgovor je: istina, bilo je dosta reklamacija, ali ima ih i dosta koje rade savrseno, e sad sve zavisi sta te zapadne
Evo ti modeli:
Konkretnan odgovor je: istina, bilo je dosta reklamacija, ali ima ih i dosta koje rade savrseno, e sad sve zavisi sta te zapadne
Evo ti modeli:
Code: Select all
http://www.foxint.com/catalogues-sections-products.php?section=71&catalogue=1Re: Mašinice
Pa neznam koja bese,ona bez bajta,gledao sam je,motao,zavirivao al to je sve teorija sto se kaze,reko mozda ima neko da koristi pa da kaze misljenje...mogao bi jako jeftino da ih kupim,neckam se da promenim masine a te su mi nekako cool 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Već 12 godina imam us baitruner 4500 b i nikad me nisu izneverile, a preprošle godine sam kupio BBLC . Lično mnogo volim shimano mašine 

-
Carper_86SRB
- Napredan clan

Carper_86SRB wrote:danas pazario nove Okume Axeon v2 masina je za sve novce :-)
Ajde pusti sliku kolega
-
Carper_86SRB
- Napredan clan