MOJ ŠARAN :*
Moderator:Masterbih
HVALA SVIMA ZA PREDIVNE KOMPLIMENTE! A ribarnice zovem ja ona manja jezera ne ova velikaaa
Puno mi se svidja i Vransko jezero u Hrt. ono kraj mora 
Re: MOJ ŠARAN :*
dobro nam dosla Dragana
bistro
bistro
Misliš na tribaljsko jezero? kad budeš planirala da ideš, obrati pažnju na vremensku prognozu, nisam još imao prilike da pecam na tom jezeru, ali znam iz proverenih izvora, a i čitao sam po forumima da je bura jako gadna stvar na tom jezeru.DRAGANA wrote:HVALA SVIMA ZA PREDIVNE KOMPLIMENTE! A ribarnice zovem ja ona manja jezera ne ova velikaaaPuno mi se svidja i Vransko jezero u Hrt. ono kraj mora
Pozz i BISTRO
Tamo se baš i nebudeš nalovila,jedino špin iz čamca.DRAGANA wrote:HVALA SVIMA ZA PREDIVNE KOMPLIMENTE! A ribarnice zovem ja ona manja jezera ne ova velikaaaPuno mi se svidja i Vransko jezero u Hrt. ono kraj mora
http://kocophotolog.blog.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ali kad je bura riba najbolje radi,kad je jugo onda je pušiona!crniigor wrote:Misliš na tribaljsko jezero? kad budeš planirala da ideš, obrati pažnju na vremensku prognozu, nisam još imao prilike da pecam na tom jezeru, ali znam iz proverenih izvora, a i čitao sam po forumima da je bura jako gadna stvar na tom jezeru.DRAGANA wrote:HVALA SVIMA ZA PREDIVNE KOMPLIMENTE! A ribarnice zovem ja ona manja jezera ne ova velikaaaPuno mi se svidja i Vransko jezero u Hrt. ono kraj mora
Pozz i BISTRO
pozdrav koleginice i svaka cast za ulove.Moj komentar je u vezi malih jezera (komercijalnih).Nije bas lako ni na njima pecati iako su male povrsine i puni ribe.Opet tu dolazi do izrazaja kvalitet i ozbiljnost samo ribolovca jer se i tu ribe ponasaju po nekim svojim instiktima.Ocu reci da nam ni takvo jezero i ta kolicina ribe ne garantuje ulov sto se i meni desavalo a i mnogima koje poznajem.Zakljucak je da u nedostatku velikih divljih ili malih nenapadnutih voda lepo je pecati i na komercijalama ako nista drugo onda zbog testiranja svojih sistema, nacina pecanja,boili i najvaznije odmora i uzivanja u prirodi
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
koco wrote:Tamo se baš i nebudeš nalovila,jedino špin iz čamca.DRAGANA wrote:HVALA SVIMA ZA PREDIVNE KOMPLIMENTE! A ribarnice zovem ja ona manja jezera ne ova velikaaaPuno mi se svidja i Vransko jezero u Hrt. ono kraj mora
da se da
Nisam znao da su dozvolili noćni,to bitno mijenja situaciju,da li to znači da dozvoljavaju i postavljanje šatora van kampa i višednevni ribolov?Ja sam bio prije 10-ak godina ali grizli su sve neki "kederi" do kile.Koliko je dnevna?
Vransko jezero je od Pakoštana 3 km, u Hrvatskoj postoje dva Vranska jezera. Pošto imamo mali čamac mi najviše spinamo jer ne izdržimo dugo na čamcu na jednom mjestu. Svake godine putujemo po Bosni a posle idemo za tjedan dana u kamp na Vranu (kamp Crkvine). A za dnevnu kartu sam zaboravila koliko košta, idem u 3. mjesecu dole za moj rođendan pa onda vam i javim koliko kuniča košta karta