Privatne poruke (PP)
Moderator:Masterbih
Dobio sam PP od kolege sa foruma, ali kada sam kliknuo na "ispiši poruku" da bih mu odgovorio, ispisano mi je sledeće :
Žao nam je, ali niste autorizovani da koristite ovu mogućnost. Moguće da ste se tek registrovali i možda je potrebno da više učestvujete da bi mogli da koristite ovu mogućnost.
Ja se jesam tek juče registrovao, ali ako sam dobro shvatio potrebno je da ispunim neki "bonus" sa postovima, da bi se računalo kako sam "više učestvovao" i da bi mi bilo dozvoljeno da koristim mogućnost slanja PP.
Ako je to tako (mada ne vidim razloga za tako nešto), koji je to broj postova koji moram da ispunim ?
Žao nam je, ali niste autorizovani da koristite ovu mogućnost. Moguće da ste se tek registrovali i možda je potrebno da više učestvujete da bi mogli da koristite ovu mogućnost.
Ja se jesam tek juče registrovao, ali ako sam dobro shvatio potrebno je da ispunim neki "bonus" sa postovima, da bi se računalo kako sam "više učestvovao" i da bi mi bilo dozvoljeno da koristim mogućnost slanja PP.
Ako je to tako (mada ne vidim razloga za tako nešto), koji je to broj postova koji moram da ispunim ?
Re: Privatne poruke (PP)
Postovani u pravu si, ova verzija (novija) foruma ima takvu opciju pa je potrebno 5 ili 10 postova, a tek onda se sve funkcije aktiviraju u potpunosti..
Ok.
Potrudiću se da steknem to pravo, kako ne bih ispao nekulturan pred kolegom, kome nisam odgovorio na PP.
Ovo je treći post !
Potrudiću se da steknem to pravo, kako ne bih ispao nekulturan pred kolegom, kome nisam odgovorio na PP.
Ovo je treći post !
Bas bezveze funkcija, ali takav je sistem ove nove verzije sta da se radi, ipak se mora napraviti par postova..
Uskoro izlazi update novi pa cemo i to srediti..
Uskoro izlazi update novi pa cemo i to srediti..
i ja sam iy podgorice ali se teze snalazim na forumu jer i nisam neki ljubitelj kompjutera.je si li i ti usao u izbor za testera

- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Pozdrav za kolegu iz Podgorice!!! Letos sam pecao na Skadarskom jezeru. Video sam kolike krapove (sarane) tamo hvataju mrezama... Kada bi Crnogorci samo bili svesni kakvo jezero imaju... Ceo svet bi im zavideo!
kako su krenuli sa mrezama i agregatima izgleda da ubrzo necemo imati sto da lovimo.hvala na poz.

Ako je pitanje upućeno meni, odgovor je jesam.ivek wrote:i ja sam iy podgorice ali se teze snalazim na forumu jer i nisam neki ljubitelj kompjutera.je si li i ti usao u izbor za testera
Inače, mreže jesu problem, ali su problem i strujaši, problem su i ribolovci koji krapčiće veličine dlana trpaju u čuvarke. Ranije je bilo i dinamitaša, mada odavno nisam čuo da je neko bacio dinamit. Problem su i lovci ostima koji love matične primerke u vreme mresta, kada krap i nije toliko oprezan. Problema ima na pretek, ali da nije tako, ovo ne bi bio Balkan.
Ne, jer je, kao što znaš vreme bilo nikakvo. I kiša i vetar koji je obarao drveće, a i imao sam nekih obaveza.ivek wrote:da nisi izlazio skoro na jezero
Da ne bi ovde zamarali druge oko ovakvih pitanja, možeš me kontaktirati na PP.