More???
Moderator:Masterbih
-
- Ribolovac
Niko se ne javlja!!! Mislite li da bi koristile neke saranske primame?
Re: More???
Da znam, odgovorio bih ti, ali posto nemam iskustva na Moru tesko da cu ti pomoci
Na kakav mamac lovis ove ribe?
Na kakav mamac lovis ove ribe?
-
- Ribolovac
Lovim prvenstveno cipola na kruh, ali zelim privuci i drugu bijelu ribu. Koristim i slanu ili frisku srdelu te skoljke i kozice.
Ako imas amino liquid probaj namakat u njega mamce. Ja mislim da bi mogao da privuce ribu.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Hoce te neke ribe da grizu dobro na Red Herring mix,sve pravio kao boile ali nisam kuvao nego onako kao nokle,da bude mekano.....kad bre saran voli morske plodove nema razloga da morske ribe ne vole isto
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
-
- Ribolovac
Sta je ovo? Ima li ribe na Jadranu? Ako ima neko iz Zadra ili okolice neka mi se javi. Idem iz Svedske za Omis 20. avgusta pa bi mozda do Zadra na par dana u ribolov.
-
- Ribolovac
Opet ja! Ima li neko sto je lovio u Omisu?
Sta te zanima?
Mogu da ti sve provjerim za Jadran kod par prijatelja, ako vec niko nije lovio dole
Mogu da ti sve provjerim za Jadran kod par prijatelja, ako vec niko nije lovio dole
-
- Ribolovac
20. avgusta sam 15 dana u Omisu gdje pretezno lovim cipola u luci i na cetini, a i brancine sa mosta. Cipole hranim sa kruhom uz dodatak smrvljenih srdela. Problem su bukve koje nekad skroz preuzmu i nemoze se nista drugo uloviti.
Interesuje me da li neko ima iskustva sa tog intersesantnog podrucja. interesantan je i ribolov na ovcice po noci ili "povlacenjem" sa plaze.
Interesuje me da li neko ima iskustva sa tog intersesantnog podrucja. interesantan je i ribolov na ovcice po noci ili "povlacenjem" sa plaze.
pa probaj hleb bez ribe.