Red na forumu

Sva pitanja, predloge, pohvale i žalbe u vezi rada foruma, sajta možete postaviti ovdje..

Moderator:Masterbih

ante_djk
Moderator-Test
Moderator-Test
Red na forumu

Post by ante_djk » 26 Jan 2012, 06:53

Modelatori i administratori i vlasniku (ovo je moj prijedlog, samo prijedlog)

uvedite neki red na forumu ima masa ljudi koji pisu samo da bi pisali i onda mi se neda ni otvariti temu kada vidim naslon "INFO" sa 160 odgovora!!!!

od tih 160 odogovora 5 do 10 ima veze sa naslovom teme!

U sekciju info kod test ribica zabranite odgovaranje u temu!!
u sekciji test ribici, nerazumijem zasto se tolike pise bezveze kada jos nitko nije nista testirao, u tome dijelu uvedite neka pravila ili se dobivaju i plusevi na broj postova na forumu!!!

Pogledajte samo naslove tema u dijelu za testere, to nije za tu to je za ostatak foruma (planovi kampanja, koliko ste potrosili... itd! i kakve to veze ima sa testiranjem za masterbih!?!

neke teme su toliko nepregledne za citanje i izgledaju kao chat!

neka se u ostatak foruma pise, ne u sekciju za testere!

uvedite kazne za ne pridrzavanje pravila, uvedite pravila na forumu, stavite jos moderatora da vode brigu oko toga, banirajte korisnike koji se nepridrzavaju!

napominjem ovo je samo moj prijedlog, nepetljam se vlasniku u rad

Hvala i bistro

p.s. da vidimo koliko ce biti odgovora i koliko ce odgovora imati veze sa ovim sto sam napisao (na kraju cemo doci do youtuba i facebuka i do otkrica svemira jbt buh:: )
Ulovi i pusti
Gdje sam
----------------------------------------------------------------------------
Image

Alas
Moderator
Moderator

Re: Red na forumu

Post by Alas » 26 Jan 2012, 17:28

I ja mislim da je vrijeme da se malo uredi forum ,naravno da treba jos moderatora za saranski dio foruma,bistro

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 26 Jan 2012, 17:44

Slazem se da treba uvesti reda, sredice se to sve, tek je ajmo reci i poceo sa radom krezi::
Treba nam vise tema sa tematikom ozbiljnog ribolova (iskustva, savjeti, tehnike itd..), ali i zabavnih naravno F::
Moderatore cemo svakako morati odabrati kako bi vodili racuna o stvarima na forumu i pomagali korisnicima..

carpier
ViP
ViP

Post by carpier » 26 Jan 2012, 17:53

Planovi kampanja...

Postod carpier » 25 Jan 2012, 20:16
Dragi moji kolegi testeri, da malo opustimo pritisak evo još jednog pitanja za sve nas...Kada planirate vašu prvu kampanju ove godine? U kojem mjesecu? I kada je za vas top sezona za šarane? Opet hvala svima na odgovorima

Ništa zlonamjerno...A ante-djk izvinjavam se ako sam te čime uvrijedio...zato sam i kopirao da pročitaš još jedanput. Da se međusobno malo bolje upoznamo, da nam brže prođe vrijeme dok ne odemo na vodu, da se malo ohladi pritisak na forumu...I namjerno sam je stavio kod testera da može bilo kada da se počisti forum, jer ga vidimo samo mi...I koliko ja vidim ne pecamo svi u Svijetu isto pa me zanima i kako ko peca...Još jedanput-ništa zlonamjerno! :Dtt
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 26 Jan 2012, 17:56

Ma dečki ovdje na ovom otvorenom forumu neka se piše to nema veze. Jedino sam mišljenja da u onom dijelu koji je za testere treba uvesti malo reda.
Razglabanjem se može doći do dobrih informacija, a kako ako se neće puno pisati.I sam u ovo doba kad se ne može na vodu volim doći na forum.Kad poćne ribolov bit će toga manje.
Tamo gdje su teme za testere treba reda, ali razumite to je dosta ljudi najednom, a nestrpljivi su i čekaju informacije.
Bit će to sve dobro, samo polako. Dok sve sjedne na svoje.
:HH
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 26 Jan 2012, 18:40

Pokrenuti odredjeni koraci Potrebni moderatori

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 18 Feb 2012, 10:39

Uopste mi nije jasno koji problem imaju pojedini ljudi na forumu...
Kakve veze ima ko koliko postova ima???

Ja ako imam vremena da danas provedem 3,4,5 sati na forumu,naravno da cu nesto pisati za to vrijeme,jer time potvrdjujem svoju aktivnost,
nisam kriv ako neko nema vremena da redovno posjecuje forum pa kad ga posjeti treba mu 3 sata da sve procita...
Forum je napravit za pisanje pa prema tome mi pisemo,pa cemo i pisati,ako nesto nije ok ima administrator ,
pa neka to obrise.Sta je problem sto ja nekom napisem,BRAVO,SVAKA CAST??? Ako to nekom smeta molio bih ga da to ne cita vec preskoci i cita ono sta mu se svidja...Puno ovde ima ljudi koji guraju nos tamo gdje mu nije mjesto i puno je onih koji misle da su pokupili svu pamet svijeta...
Pozdrav!!! bb::B bb::B bb::B
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

RELJIC CARP
Ribolovac
Ribolovac

Post by RELJIC CARP » 18 Feb 2012, 11:19

holcer wrote:Uopste mi nije jasno koji problem imaju pojedini ljudi na forumu...
Kakve veze ima ko koliko postova ima???

Ja ako imam vremena da danas provedem 3,4,5 sati na forumu,naravno da cu nesto pisati za to vrijeme,jer time potvrdjujem svoju aktivnost,
nisam kriv ako neko nema vremena da redovno posjecuje forum pa kad ga posjeti treba mu 3 sata da sve procita...
Forum je napravit za pisanje pa prema tome mi pisemo,pa cemo i pisati,ako nesto nije ok ima administrator ,
pa neka to obrise.Sta je problem sto ja nekom napisem,BRAVO,SVAKA CAST??? Ako to nekom smeta molio bih ga da to ne cita vec preskoci i cita ono sta mu se svidja...Puno ovde ima ljudi koji guraju nos tamo gdje mu nije mjesto i puno je onih koji misle da su pokupili svu pamet svijeta...
Pozdrav!!! bb::B bb::B bb::B
Upotpunosti se slazem sa tobom .Bistro ura::
Image

dare5700
Ribolovac
Ribolovac

Post by dare5700 » 18 Feb 2012, 11:19

Apsolutno se slazem sa kolegom holcerom, netreba neki da pametuju , ko ce gde sta i koliko da napise. Oni koji pisu u postu za test ribolovce treba i da pisu tamo ako mogu, a niko nikoga da sprecava da ucestvuje u citavom forumu i komentarise gde njemu odgovara. Sto se mene tice evo ideja, neka moderatori brisu postove koji sadrze samo smajlije ili neke totalno nebulozne ponovljive pivske zdravice, itd. i bice odmah 8 stranica i 50postova manje.
Ovo nije nista licno protiv nekoga, ovo je forum pa neka se pise, ali JEZIM se od onih koji daju ideje za uvodjenje bilo kakvih sankcija i opomena i banovanja, a pritom oni trose postove na kukanje i zeljom da uspostave neku diktaturu.
Ja sam otvorio novi post FOTOGRAFIJE, pa za tri dana niko od test ribolovaca sem Belog59 nije postavio fotke da pokaze gde peca i kaze nesto o otj vodi da bi i drugi videli i nesto saznali o toj vodi.
Umesto potrosenih reci na zalbe i kukanja

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 18 Feb 2012, 11:39

dare5700 wrote:Apsolutno se slazem sa kolegom holcerom, netreba neki da pametuju , ko ce gde sta i koliko da napise. Oni koji pisu u postu za test ribolovce treba i da pisu tamo ako mogu, a niko nikoga da sprecava da ucestvuje u citavom forumu i komentarise gde njemu odgovara. Sto se mene tice evo ideja, neka moderatori brisu postove koji sadrze samo smajlije ili neke totalno nebulozne ponovljive pivske zdravice, itd. i bice odmah 8 stranica i 50postova manje.
Ovo nije nista licno protiv nekoga, ovo je forum pa neka se pise, ali JEZIM se od onih koji daju ideje za uvodjenje bilo kakvih sankcija i opomena i banovanja, a pritom oni trose postove na kukanje i zeljom da uspostave neku diktaturu.
Ja sam otvorio novi post FOTOGRAFIJE, pa za tri dana niko od test ribolovaca sem Belog59 nije postavio fotke da pokaze gde peca i kaze nesto o otj vodi da bi i drugi videli i nesto saznali o toj vodi.
Umesto potrosenih reci na zalbe i kukanja

oprosti,ali lijepo imas ovdje mjesto za to...

viewforum.php?f=32" onclick="window.open(this.href);return false;

Post Reply

Return to “Pitanja, prijedlozi i žalbe”