Nabavka ribiške opreme

Sva pitanja, predloge, pohvale i žalbe u vezi rada foruma, sajta možete postaviti ovdje..

Moderator:Masterbih

Post Reply
zdravko
Ribarcina
Ribarcina
Nabavka ribiške opreme

Post by zdravko » 03 Mar 2012, 18:57

Re: info 23.01.2012

od zdravko » 24 Jan 2012, 18:36

Masterbih je napisao:Ja cu imati svoj online Shop za Njemacku sa svojim proizvodima, ali i priborom drugih firmi sa kojima suradjujem.
Po zelji se moze naruciti i nesto sto nema u asortimanu itd..
Sad skoro sam kolegama nabavio Nanofil po cijenama koje su jeftinije cak i od USA.
Bice tu svega povoljno, a za testere cu primati narudzbe, kaze sta ga zanima, ja provjerim cijenu itd.. Javim mu, a on odluci dali ce kupiti ili ne.
Moze se slati postom (Osigurano), ali tad moram ubaciti racun i navesti vrijednost sto nekad zavrsi na carini pa se to mora platiti dole, druga varijanta je poslati po nekome ili po autobusu kako bi prosli jos jeftinije..

To je super. A kada se to može početi sa potražnjom ? A za slanje poštom nema problema jer smo u EU i nema carine.

Re: info 23.01.2012

od Masterbih » 24 Jan 2012, 19:29

Mogu ja odma da radim narudzbe, ali necu se opterecujem tim posto imam neke prece stvari da zavrsim oko pakovanja, jedne nove masine itd..
Za nekih 10-15 dana bi trebao rijesiti ove zeznutije stvari, a onda mozemo i sa narudzbama.

Sada me stvarno zanima kada budemo mogli početi naručivati opremu jer sezona ribolova počinje . Tu je još i transport, pa onda ako još cijena nekome ne odgovara treba potražiti i naručiti drugdje, pa bude opet mjesec dana okolo.
Hvala za odgovor.

Masterbih
Moderator
Moderator

Re: Nabavka ribiške opreme

Post by Masterbih » 04 Mar 2012, 17:47

Pozdrav Zdravko.

Trenutno smo zaokupljeni svojim proizvodima, ali radimo i na shopu pa sve to ide laganije.
Ukoliko ti nekako mogu pomoci ranije, slobodno mi napisi privatnu poruku da vidim o cemu se radi pa ti posaljem i cijene (ako mogu nabaviti, tj. suradjujem sa navedenim firmama..).

Pozz..

dejak
Ribarcina
Ribarcina

Post by dejak » 04 Mar 2012, 18:23

To i jeste pitanje
Kada cemo znati cene i sta možemo da nabavimo kod MASTERBIH ?
Znaci trebalo bi izbaciti paletu proizvoda i neke okvirne cene jer sezona samo sto nije pocela tako da vec "kasnim" sa nabavkom

tomislav1960
Ribolovac
Ribolovac

Post by tomislav1960 » 06 Mar 2012, 13:45

Sta je sa nanfilom?

Post Reply

Return to “Pitanja, prijedlozi i žalbe”