MIKSEVI (Masterbih)
Moderator:Masterbih
Inače MIKSEVI mirišu i preko pakovanja fenomenalno.

Re: MIKSEVI (Masterbih)
Ja sam bio sve natovario uvece, a ujutro kad sam sjeo u auto auuu
Kroz pakovanje se osjeti, ali i na rubovima ostane malo miksa pa kad je veca kolicina onda to mirise, dobro fish "malo" i smrdi
Kroz pakovanje se osjeti, ali i na rubovima ostane malo miksa pa kad je veca kolicina onda to mirise, dobro fish "malo" i smrdi
To mi je dobro poznato , kad idem na duze kampanje pa natrpam 5-6vrsta boila , 2-3 vrste grunbait , partikle , mali milion dipova itd .Masterbih wrote:Ja sam bio sve natovario uvece, a ujutro kad sam sjeo u auto auuu![]()
Iskreno receno auto smrdi po dvije sedmice nema sanse ´dai zlapi
MIKSEVI (Masterbih)
Treba vama torba koju sam ja nabavio... Stavicu sliku malo kasnije... Sve heremeticki zatvara..
Delboy, gdje je slika torbe? Molim te napiši koja je firma i koliko košta, pa ako mi se svidi da je potražim u Zagrebu.
http://www.511tactical.com/All-Products ... S-2-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo..... to je to... ja sam natrpavao svasta unutra.... i nis se ne osjeti.... a ima i one termo dodatke tako da ako je nesto smrznuto onda mozes tu da stavis...
evo..... to je to... ja sam natrpavao svasta unutra.... i nis se ne osjeti.... a ima i one termo dodatke tako da ako je nesto smrznuto onda mozes tu da stavis...
To je vjerovatno ova od 29,99 $. OK hvala.
ne to je ova velika ali ima termo dodatke....
Pa to mi izgleda kao pravi kofer, a i cijena je velika. Hvala!
jeste malo poskupa ali zatvo sve stane unutra.... od odjece, vrece za spavanje pa do svog pribora.....