Štuka
-
malabaracuda
- Ribolovac

Re: Štuka
Jedna zaboravljena od godišnjeg odmora i malena od neki dan kad sam pretraživao teren!.Ova godina na našem podrućju daje za sad jako loše rezultate.Totalno svi varaličari se žale da nisu uspjeli uloviti bar dio onog kako je bilo prethodnih godina.Sve je zakazalo i štuke i somovi ,boleni,a pogotovo smuđevi.Dal je to uzrok strašno promijenjen teren od onih silnih voda ili kakova druga opcija npr.voda se povukla u jezero i sa njom otišla riba.Nadajmo se da predstoje bolji dani i večeri!.

Znam da se ove godine nisam iskazao sa postovima,no primjećujem da osim Pluta to baš i nitko nije odrađivao kako treba šta se tiće varaličarenja.Svaka čast šaranaši potukli ste nas ove godine no sezona nije dosegla još svoj vrhunac .Zato VARALIČARI potrudite se da za nijansu probamo dostići Pluta

Znam da se ove godine nisam iskazao sa postovima,no primjećujem da osim Pluta to baš i nitko nije odrađivao kako treba šta se tiće varaličarenja.Svaka čast šaranaši potukli ste nas ove godine no sezona nije dosegla još svoj vrhunac .Zato VARALIČARI potrudite se da za nijansu probamo dostići Pluta
Ovog ljeta i jeseni bio sam nekoliko puta sa čamcem na Kupi i do sada su se hvatale samo male, izpod mjere štukice. Sinoč je ova prva, koja ima mjeru (72cm) i tačno 3kg. I ova se je prevarila na Idrinog duplog miša. Kod mene je ovo stvarno nenadmašiva vaba. Često sam stavljao i silikonce i voblere pa i svakojakve metalne a na kraju miša i uvijek je bio uspješan. Možda bude silikonac opet bolji kada voda zahladi.

Krasna Zdravko.
Kasike i leptiri su uvijek dobar izbor, ali da su bolji od voblera, to malo tesko.
Jedini je problem sto dosta ribica nezna odabrati i voditi vobler u odredjenim uslovima kako treba. (Mozda je to i dobro)
Bistro na lijepom ulovu.
Kasike i leptiri su uvijek dobar izbor, ali da su bolji od voblera, to malo tesko.
Jedini je problem sto dosta ribica nezna odabrati i voditi vobler u odredjenim uslovima kako treba. (Mozda je to i dobro)
Bistro na lijepom ulovu.