Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Jos se ne skidaju duge gace,brrrr
Re: Šta ste radili danas?
https://www.facebook.com/photo.php?v=45 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
VREDNO SLUSANJA HAHAAHAndjelko wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=45 ... =2&theater
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Hahahhaaha hahahah mislio sam napisati nešto ali dobit češ ti svoje na druženju...lutko moja! 
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Polako sa to lutko moja ...jer ovo je lutak a ima ga polutak hahahah fffiiiiiiii
![opopa** [hiphiph[]](./images/smilies/hipiples.gif)
Haos! sta drugo reci..neverovatna kisa i kolicina vode koja je za par sati napravila haos...
Poplavljena podrum i celo dvoriste sa pomocnom zgradom..voda u podrumu do iznad clanaka
...spremljena oprma danas za takmicenje sve mokro..oprema mokra...toliko sam sludjen...
Danas treba krenuti ka Debeljaci a ono katastrofa...
Poplavljena podrum i celo dvoriste sa pomocnom zgradom..voda u podrumu do iznad clanaka
Danas treba krenuti ka Debeljaci a ono katastrofa...
Uhhhh,nadam se da ce sve biti dobro,ne ce valjda kao kod nas prije koji mjesec... 
Umro od smijeha danas!
Jedna firma pored nase se neki dan iselila iz prostora, a danas je dosla nova, pa sam se malo prosetao (dok nema nikoga iza zgrade) da vidim o cemu se radi i bio zapanjen onim sto vidim!
Odma su mi pali na pamet Topalovici i "Dugo konaciste" iz filma Maratonci trce pocasni krug hahah

Citav dan se zezam na taj racun kako imam komsije Topalovice
Jedna firma pored nase se neki dan iselila iz prostora, a danas je dosla nova, pa sam se malo prosetao (dok nema nikoga iza zgrade) da vidim o cemu se radi i bio zapanjen onim sto vidim!
Odma su mi pali na pamet Topalovici i "Dugo konaciste" iz filma Maratonci trce pocasni krug hahah

Citav dan se zezam na taj racun kako imam komsije Topalovice