Šumbar

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

crniigor
Ribarcina
Ribarcina
Re: Šumbar

Post by crniigor » 06 May 2014, 13:46

reuf1234 wrote:Super si prošao jer je pozicija pokraj tebe bila brez ribe can:: a vidim, da te Jery ljepo slikao
Momci pored mene su stvarno lose prosli, od nedelje do petka su bili, ne samo bez ribe, nego i bez jednog kontakta, totalna can::
Image Image & Image

zorle82
Piskaralo
Piskaralo

Post by zorle82 » 06 May 2014, 17:45

Kume svaka čast, super slike a ribe kl::

crniigor
Ribarcina
Ribarcina

Post by crniigor » 06 May 2014, 19:11

zorle82 wrote:Kume svaka čast, super slike a ribe kl::
Hvala kume piv::
Image Image & Image

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 07 May 2014, 05:28

[quote="crniigor"]

Image

Image

Prekrasne slike!

A ribe... 1::

crniigor
Ribarcina
Ribarcina

Post by crniigor » 07 May 2014, 14:51

E, kad majstor čipo pohvali, onda je to pravi kompliment jaoo:
Image Image & Image

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 07 May 2014, 20:19

Nemam riječi za slike i kampanju Igore i svaka čast na ulovima, moj naklon do poda kl::

crniigor
Ribarcina
Ribarcina

Post by crniigor » 25 Jun 2014, 10:56

Svako je barem jedno otišao kući bez da se upiše, meni se je to desilo više puta, tako je bilo i na zadnjo kampanji koja je trajala 5dana, od subote do srede.
Nemam problema sa tim, jer je to sastavni deo našeg sporta. Ne razbijam mnogo glavu, jer znam da sam uradio sve, kako bi prevario vodenu lisicu. Ali jednostavno kockice se nisu posložile.
Stanje na jezeru je bilo jako čudno, bilo je jako jako malo ulova. Tu i tamo se je prevario poneki šaran, a bilo je nekoliko amura, koji su jednom dečku na poziciji 27 stvarali "probleme".
U subotu sam se smestio na poziciju 29, koja mi je prošlu kampanju donela velik uspeh, i rekao sam sam sebi, ajde da pokušam ponovo sreću na ovoj poziciji. Posmatrao sam jezero ali nije bilo nikakvih znakova dali se riba kreće. Voda je bila jako bistra, što je isto tako čudno, u razgovoru sa ostalim domaćim ribolovcima, koji love tu mnogo duže od mene, rekli su da već dugi niz godina nije bila tako bistra voda. Vreme je isto bil čudno, nagle promene temperature, smer vetra se je konstantno menjao, pritisak je skakao i padao. Posle dva dana prešao sam na poziciju 25 i pokušao tamo sreću. Tamo sam otvorio dva hranilišta, dva štapa sam plasirao uz otok na 115m a jedan na 90m.
Probao sam sve moguće varijante, što se sistema tiče, tražio sam različite dubine, nudio sam im raznorazne kombinacije boila i ostalih mamaca, ali jednostavno riba nije bila zainteresirana. Nisam gubio nadu, bio sam uporan do samog kraja, ali na žalost bez rezultata. Ali nema veze, uvek postoji sledeći put.
U utorak je došao moj prijatelj Klemen u pratnji svoje lepše polovine i odma smo se dogovorili, da ona nastavlja hranjenje uz otok, a ja sam sve štapove prebacio levo na 90m.

Improvizacija je sastavi deo ribolova
Image
Image

Sledeći dan, posle kafe, počeo sam da spremam svoje svari i bez ikakve ljutnje i razočarenja, pozdravljem jezero i "moje" šarane i popodne sam krenuo prema kući.
Klemen je ostao do nedelje, bili smo stalno u kontaktu, javio mi je da je riba počela da prima tek u petak uveče, do nedelje je imao oko 15ak riba, od kojih su bile dve 20+

još jedna slika za kraj, moja artiljerija
Image

BISTRO
Image Image & Image

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 25 Jun 2014, 14:24

Svakacast za iskrenost , ja sam jednom jos gore prosao 7 dana bez ribe u Fr i taj zadnji dan odem do wc-a i kolega izvadi moju ribu :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 25 Jun 2014, 22:20

dobra pizza kemija::

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 25 Jun 2014, 22:56

Kad bi me pitali da odaberem:
Da li da budem u ribolovu 7 dana i ne ulovim nista ili ne budem uopste u ribolovu te dane...
Izabiram ovo prvo bez imalo srama! mhm::

Daiwa, izgleda cekala riba da se sklonis od stapova hahahah buh::

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”