Pozdrav ekipa - što se tiče Masterbihovih proizvoda dva sam istestirao i za mene su predobri .
Boila - Masterbih-Premium-River-ICE- ubitačna. U 12 mjesecu - zadnji ribolov prošle sezone na Pjeskari - lovio sam od subote ujutro do nejelje ujutro,ulovio 9 riba od toga 7 na tu boilu - ovaj podatak sve govori.Lovio sam na tri štapa,na dva s mojim boilama ,a na jedan Premium - River . ICE.Htio sam se sam uvjeriti koliko je to u stvari dobra boila.Kad mi je došla riba na lijevi štap(gdje je bila Premium - River - ICE),po puštanju ribe izvukao sam i srednji štap i na njega stavio tu boilu,a na lijevi štap svoju,i tako do kraja ribolova.Riba je dolazila isključivo na taj mamac,neovisno na kojem je štapu bio - ubitačno.Sad se postavlja pitanje - šta bi bilo i koliko bi ribe dobio da sam na sva tri štapa stavio Premium - River - ICE.Ali to je samo pitanje - meni je bitno ovo što sam radio i uvidio koliko je to moćna boila.
Drugi proizvod koji je za mene - vrh - je Masterbihov dip - voće.Koristio sam ga lani od kasnog proljeća pa do početka jeseni - jednostavno predobar.Dipao sam u njega doslovce - svakakve boile - učinak - odličan.Išao sam dotle da sam namjerno uzeo boile koje su jednostavno - slabe - bez nekih strukturnih vrijednosti,loveći samo s takvim boilama - učinak - jako loš , ali na drrugom štapu - gdje je bila ta ista boila - ali udipana - sasvim druga priča - to sam probao na više voda i odgovorno tvrdim - učinak - isti.
Eto ovo su moja iskustva sa ta dva Masterbihova proizvoda - volio bi čuti još neko mišljenje i iskustva ,ako je netko isprobao iste . pozzz.