Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Post Reply
Limar
Genije
Genije
Re: Recepti

Post by Limar » 31 Jan 2012, 16:20

Baca,daleko od tog da sam rekao da pametujes bdr:
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

bdelitee
Ribarcina
Ribarcina

Post by bdelitee » 31 Jan 2012, 20:12

Alo Limare ugasi brener izgore forum, kakva si ti lozijana ovamo palis ljude na baku a cepas Pelzerov SUSHI.Au Baca gadan cica od tebe raste :Dtt :HH .:)
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes

Masterbih
Moderator
Moderator

Re: Bakin Kolac

Post by Masterbih » 31 Jan 2012, 21:06

Edit Moderatora: Tema i postovi premjesteni

Evo vam tema za bakutanera pa udrite krezi::

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 31 Jan 2012, 22:15

bdelitee wrote:Alo Limare ugasi brener izgore forum, kakva si ti lozijana ovamo palis ljude na baku a cepas Pelzerov SUSHI.Au Baca gadan cica od tebe raste :Dtt :HH .:)
Vec duze vreme nema Sushia,napravljena je alternativa al na to cepa drugar u Jarkovcima!

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 31 Jan 2012, 22:37

Limar wrote:
bdelitee wrote:Alo Limare ugasi brener izgore forum, kakva si ti lozijana ovamo palis ljude na baku a cepas Pelzerov SUSHI.Au Baca gadan cica od tebe raste :Dtt :HH .:)
Vec duze vreme nema Sushia,napravljena je alternativa al na to cepa drugar u Jarkovcima!
a ko ti je drugar? svi pecaju na baku samo taj peca s usi .
zuca zarazio celo jezero sa bakom a sada i usi ...susi !
ako treba , nema potrebe !

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 31 Jan 2012, 22:46

Zuca je pecao na Misinu Zelenu kad smo mi doselili Baku na jezero,hahaha....odkad peca sa Lalom svanulo mu,video je kako izgleda saran!

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 01 Feb 2012, 10:34

Limar wrote:Zuca je pecao na Misinu Zelenu kad smo mi doselili Baku na jezero,hahaha....odkad peca sa Lalom svanulo mu,video je kako izgleda saran!
pricamo o prosloj godini a ne o praistoriji . Di::
zuca ako cemo nesto je peco na jagodu ...leto , zima ,prolece , jesen bez razlike na bilo sta !
pitanje je glasilo koji tvoj drug !?
mislim da nisam mozda ja , a da to neznam grk::
ako treba , nema potrebe !

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 01 Feb 2012, 10:49

Ti jesi moj drug ali ne taj can:: kad vidis Bacu cuvara pitaj ko je konstantno vatao ribu,hehe...a ako vidimo najlone od preko bice SEC SEC :D

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 01 Feb 2012, 12:51

Limar wrote:
Masterbih wrote:I ja je nisam nikad probao pa nebi bilo fer da pisem bilo sta, ali sam cuo svakojakih pozitivnih i negativnih prica o istom.
Na kraju krajeva, imao bih zelju da vidim taj miks. ::]
imas 1kg Bakinog kolaca od mene kada se vidimo! Koco nije u prvu ni tren u vezi ovog,10 godina taj miks G.Mesarosa prevrce vodu po Srpskim vodama(najvise se koristi) i dalje peca kao popizdelo...onomad su tvrdili na HR forumu kako je ti atrakt boila,levo-desno a onda odjednom preokrenuli da je za prihranu i sve tako gluposti kojekakve a niko od doticnih nije video miks u orginalu nego neke djidji-midji VDE verzije!koristim MG Baku od 2004. I nikada do sad nije izdala,riba je kao omadjijana Bakom,hahaha....a cena je inace druze Koco 12e za kilu miksa,dodas SAMO jaja i cepaaaaj......za te pare obican smrtnik ili pocetnik nemoze da napravi dobar mamac a da peca kao Baka moze samo da sanja!!AlexaVip je sa svojom ekipom pocepao stare lisce na Basijani sa 2kg Bake,dok su ovi imali 30ak kila home made boila,cisto da se zna!Moram naglasiti da ne zastupam nikoga,prenosim moje iskustvo sa Bakom i tvrdim da je No.1 trenutno na Evropskom trzistu...

hajde da probam obrnuto,ne znam gdje smijem pisati,a da mi se ne obrise post bez ikakvih objasnjenja pih::
vec sam pisao...ne razumijem ovo...

Re: Koliko dana ili sati?

Postod Limar » 31 Jan 2012, 10:37
Moj najduzi ribolov je trajao 6 dana i za tih 6 dana upecao sam 1 ribu,tostolobika :D

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 01 Feb 2012, 12:52

Limar wrote:
CarpeR wrote:Opet rasprave o toj famoznoj Baki. Nisam htio ništa komentirat, ali svašta se piše o njoj te o dotičnom. Ja bi samo rekao da dotični gospodin koji ju izrađuje i prodaje nije za mene gospodin nit fer ribolovac, osobno ga nepoznajem, al dovoljno o njemu govore njegova djela koja radi po razno raznim takmićenjim. Kad se izvuće loša pozicija, podvuće se rep među noge i idemo dalje, to za mene nije fer ribolovac. Al neka mu je, svatko radi kako misli da je najbolje. Al očito je da mu tamo sveta Baka nepomaže. Šta ja hoču s tim reči, da bi svi trebali dobro znati šta je presudno za uspijeh na takmićenju, LOKACIJA koja se izvuće No.1! Nikakva baka il mrki deda ne pomaže ako nema ribe! Nisam se nikad susreo s njom, i neusporavam njenu lovnost, ali ako je vjerovat stvarima koje ste vi tu iznjeli i po raznim forumima šta sve ide u nju, zaključujem da se jednostavno radi o običnome mixu koji je natrpana Ugljiko hidratima, znači da se radi o boili koja ima instant reakciju, koja je vjerojatno potkrepljena razno raznim atraktorima i aromom. I to ne košta 15 e ma da neznam koje UH nutra stavljaš. Moja slobodna procjena da vas deru minimalno 10 e previše, napominjem minimalno. I još da si kupiš jaja i rolaš sam za tih 15 e, pa netko srvarno ima visoko mišljenje o sebi. Molim da se nitko ne naljuti, jer nije mi to cilj, ljudi otvorite oči i korsitite razum ! Pozdrav
Ne citas dobro kolega,famozni miks kosta 1200rsd,nesto manje od 12 evra i izuva kako peca,molim te daj mi naziv nekog catcher miksa koji bez ikakvih dodataka lovi?Sto rece Delboy,svako danas iskopira nesto na netu i zalepi na forum,te gluposti samo virtuelno pecaju!Poznajem par ljudi koji samelju 500gr hrane za kerove,dodaju 300gr soje i 200gr palente,srolaju od tog boile,odu u Crni vir i odlome ribu,kasnije danima laprdaju kako smo mi glupi sto kupujemo mikseve...onda odu puni sebe na cup na istu vodu s takvim "proverenim" boilama i onda ih tako pocepaju da zavrse sa 0kg...hocu da kazem da je dobra boila ona koja traje,koja konstantno daje ribu na svim vodama,u svim uslovima,dal pecalo dete il pecao takmicar!Na kraju krajeva,od cega bi zivela ova industrija kada bi svi sami pravili mikseve i hemiju?!

i opet...nije mi jasno ovo... bb::B

Re: Koliko dana ili sati?

Postod Limar » 31 Jan 2012, 10:37
Moj najduzi ribolov je trajao 6 dana i za tih 6 dana upecao sam 1 ribu,tostolobika :D

Post Reply

Return to “Boile”