Nije tako ko sto mislis
Ribari i njihove Žene/ Djevojke
Moderator:Masterbih
Nije tako ko sto mislis
Bboy OR DIE !!!
Re: Ribari i njihove Žene/ Djevojke
Meni je redovno svakih par dana: A da odes malo pecati a?

Uh, onda je tvoja najbolja... 
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
ja sam to odavno prelezao. u pocetku sam se vadio kao to mi posao te saranska federacija te liga sad samo odradim dobro uvece i nema problema. dobar ..... mir u kuci. nema bolji recept. izvinjavam se koleginici dragani 

Uploaded with ImageShack.us
moja ide samnom da peca ovo joj je prva riba u zivotu !!!
i ove godine ocekujem pomoc od nje
Svaka cast !!! Ja svoju nebi naterao ni puskom na savu
a ima 5 min. do nje,vidim je sa prozora...

a ima 5 min. do nje,vidim je sa prozora...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Moja devojka me podržava, jer zna kako je to kad u kući imaš ribolovca, njen pokojni ćale je bio jako dobar ribolovac a njen brat je još veći fanatik od njihovog oca, tako da je sa te strane upoznata sa ribolovom i tačno zna da je to opsesija i da mi nemože ništa. meni jedino zvoca kad kažem da trebam nešto od opreme (šta da se radi, žensko, pa ne zna koliko pribora je potrebno da kompletiraš opremu, mada nikad nećemo moći da je kompletiramo, jer svaki dan izađe nešto novo), tako da se puno puta desi da nešto kupim, a da ona ne zna 
Najbolje je ljepse polovine upoznati na fin nacin sa ovim sportom i nasom opsesijom kako bi shvatile da bez toga jednostavno ne ide.
Kad shvate da je to jedan od ventila koji odrzava mir u kuci tad ce s vremenom biti i zainteresovane da vide sta vi to radite i kako se peca, e sad je do vas kako je navuci na tanak led
Jedna anegdota:
Poziva mene i jos par kolega jedan drugar na rodjendan i tako mi sjedimo druzimo se, pijuckamo kad ce ti njegova supruga:
Cime se vi bavite, ova moja budala svaki vikend ode i sjedi kraj vode ceka ribu ko neki djed, tacno je debil.
Mi ono snuzdeni, pa dobro to je vase misljenje, al trenutno vam je puna kuca debila!
Tek onda je shvatila da nas je tu vecina bila njegovih kolega ribolovaca, tako ti je to kad zena nije upoznata..
On je isao u ribolov, a zeni nikad nije objasnio da to nije samo sjedenje i piljenje u vodu te cekanje kad ce riba zagristi ko pracovjek
Kad shvate da je to jedan od ventila koji odrzava mir u kuci tad ce s vremenom biti i zainteresovane da vide sta vi to radite i kako se peca, e sad je do vas kako je navuci na tanak led
Jedna anegdota:
Poziva mene i jos par kolega jedan drugar na rodjendan i tako mi sjedimo druzimo se, pijuckamo kad ce ti njegova supruga:
Cime se vi bavite, ova moja budala svaki vikend ode i sjedi kraj vode ceka ribu ko neki djed, tacno je debil.
Mi ono snuzdeni, pa dobro to je vase misljenje, al trenutno vam je puna kuca debila!
Tek onda je shvatila da nas je tu vecina bila njegovih kolega ribolovaca, tako ti je to kad zena nije upoznata..
On je isao u ribolov, a zeni nikad nije objasnio da to nije samo sjedenje i piljenje u vodu te cekanje kad ce riba zagristi ko pracovjek
Ja sam hteo svoju da nagovorim i još uvek nagovaram, al NEMA ŠANSE
, ona se plaši paukova i ostalih insekata, još kad sam joj rekao da smo imali miševe i pacove pored šatora, tek tad je rekla