Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

md_bait
Ribarcina
Ribarcina
Re: Bakin Kolac

Post by md_bait » 01 Feb 2012, 18:49

debeli sremac wrote:ja se izvinjavam za ovo sto sam napisao , sada sam se cuo sa darkom i u pitanju je jedna nesporazum . kum je umro ja sam mislio otac a zakleo bi se da sam cuo da je tata u pitanju . eto ima nade da se sazna recept za BAKU .jako mi je neprijatno zbog toga sto sam izneo netacnu informaciju i radujem se sto je covek ziv !
hahahaha "nece grom u koprive". hvala bogu piv::

Delboy
Guru
Guru

Bakin Kolac

Post by Delboy » 01 Feb 2012, 19:00

Ali tu je Gandalf ( DarkoNS) da te ispravi... Auuuu opet pocelo padati... Zatrpace a mi ima da napravimo i Baku i Deku i Striku dok se ovo otopi...

čipo
Genije
Genije

Re: Recepti

Post by čipo » 02 Feb 2012, 09:52

Re: Koliko dana ili sati?

Postod Limar » 31 Jan 2012, 10:37
Moj najduzi ribolov je trajao 6 dana i za tih 6 dana upecao sam 1 ribu,tostolobika :D[/quote]
Sta ti tu brate nije jasno?[/quote]

pa nije mi jasno kako si onda ostao šest dana bez ijedne ribe,a kako sam kazes- ,,koja konstantno daje ribu na svim vodama,u svim uslovima,dal pecalo dete il pecao takmicar!,,
ili-,,koristim MG Baku od 2004. I nikada do sad nije izdala,riba je kao omadjijana Bakom,hahaha....,,

to mi nije jasno...

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 02 Feb 2012, 11:19

Pa sto odmah ne kazes baca...ja sam od onih koji nemaju problem da kazu "nisam nista upecao"..Ukratko,u novinama Ribolov 2004.godine izadje naslovna strana,amurcine sa Vranjasa,unutra tekst kako cika Sisko razvaljuje amure na svez grasak,naravno drugari i ja paljevine kao i svaki novajlija pakovanje i pravac Mandjelos!u to vreme sam radio Delta Ice Cream hladnjace pa sam imao graska iz zimskog programa u neogranicenim kolicinama,naravno ponelo se domacinski,haha...za dalje predpostavi sta se desilo kao i u svakom filmu naivcine ispastajuuuuu Z.: inace kasnijim upoznavanjem sa velemajstorom Perom iz Lacarka dolazimo do saznanja sta je zapravo top mamac na tom jezeru gde se pecao iskljucivo amur,BELI KUKURUZ...i tada nastaje euforija belog kukuruza,haha!Jos da napomenem da nebi opet pljuvao Bakin kolac,kao neznalica pocetnik nisam mogao ni ja niti bilo ko pecati boilama zbog nevidjeno puno cverglana,2-3 minuta i nema boile il bilo cega drugog,samo je opstajao smrdljivi beli kukuruz! A sa tim ulovljenim veeelikim tostolobikom sam usao u legendu jer sam prvi koji ga je s namerom upecao i to redovno sto kazu,udicom za usta,cak i danas to neko spomene...tako da se tog pecanja od 6 dana vrlo rado setim i kao naravoucenie!!!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 02 Feb 2012, 11:22

Limar wrote:Pa sto odmah ne kazes baca...ja sam od onih koji nemaju problem da kazu "nisam nista upecao"..Ukratko,u novinama Ribolov 2004.godine izadje naslovna strana,amurcine sa Vranjasa,unutra tekst kako cika Sisko razvaljuje amure na svez grasak,naravno drugari i ja paljevine kao i svaki novajlija pakovanje i pravac Mandjelos!u to vreme sam radio Delta Ice Cream hladnjace pa sam imao graska iz zimskog programa u neogranicenim kolicinama,naravno ponelo se domacinski,haha...za dalje predpostavi sta se desilo kao i u svakom filmu naivcine ispastajuuuuu Z.: inace kasnijim upoznavanjem sa velemajstorom Perom iz Lacarka dolazimo do saznanja sta je zapravo top mamac na tom jezeru gde se pecao iskljucivo amur,BELI KUKURUZ...i tada nastaje euforija belog kukuruza,haha!Jos da napomenem da nebi opet pljuvao Bakin kolac,kao neznalica pocetnik nisam mogao ni ja niti bilo ko pecati boilama zbog nevidjeno puno cverglana,2-3 minuta i nema boile il bilo cega drugog,samo je opstajao smrdljivi beli kukuruz! A sa tim ulovljenim veeelikim tostolobikom sam usao u legendu jer sam prvi koji ga je s namerom upecao i to redovno sto kazu,udicom za usta,cak i danas to neko spomene...tako da se tog pecanja od 6 dana vrlo rado setim i kao naravoucenie!!!

e pa to se trazi :Dtt :Dtt znaci bio je problem cvergla pio::

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 02 Feb 2012, 11:24

koliki je bio taj tolstolobik...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 02 Feb 2012, 11:41

Sad cvrerglani vise nisu problem,imamo resenje za tu napast!...a kolika je riba bila,uf neznam,tad nam je bila ogromna kad sam ga izvukao,vaga se nije imala,kad vratim i film do 15kg,ne vise!

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 02 Feb 2012, 13:49

Limar wrote:Sad cvrerglani vise nisu problem,imamo resenje za tu napast!...a kolika je riba bila,uf neznam,tad nam je bila ogromna kad sam ga izvukao,vaga se nije imala,kad vratim i film do 15kg,ne vise!
ja to meredovom pokupim na jakovcima , mada sam ga merio 16 kila buh:: teo sam ja da stavim koju boilu bake u meredov da bude da je dosao na baku ali nisam imao vremena , mrcina se kupala u obali ja ga pokupio i osveti za sve pokidane bove i rasterane sarane . mislim svetili smo se svi na vodi par dana kemija::
ako treba , nema potrebe !

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 02 Feb 2012, 16:32

To se tretira kao krivicno delo Debeli krezi:: moj je doso na 3 zrna Technopuffia!

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 02 Feb 2012, 20:21

Limar wrote:To se tretira kao krivicno delo Debeli krezi:: moj je doso na 3 zrna Technopuffia!
a jel obavezan meredov na vodi? jeste! jesam li ga ja uvatio na meredov? jesam !
e sad sto nisam koristio stap da ga dovucem vec vudu magiju to ne treba da ulazimo u detalje !
ako treba , nema potrebe !

Post Reply

Return to “Boile”