Prekrasan je, tako da mislim da ga ne bi Masterovci strpali u kotlić da im mješa luk. Sigurno su imali kakvu kuhaču, vidim po slikama da su se dosta trudili oko kotlića.
Šaran ulovi 2012.
Moderator:Masterbih
Ovaj sigurno pliva, a što se tiće mene može idući tjedan ponovo da dođe. Ponuditi ću mu nove mamce, ovaj put je došao na 5 zrna kukuruza. Pored tri - četiri vrste boila zagrizao je na kukuruz koji sam spremam.
Prekrasan je, tako da mislim da ga ne bi Masterovci strpali u kotlić da im mješa luk. Sigurno su imali kakvu kuhaču, vidim po slikama da su se dosta trudili oko kotlića.

Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Re: Šaran ulovi 2012.
Sta kazes, da im mesa luk ha ha ha... Nego kazes da je dosao na pet zrna kukuruza...
Svaka ti cast na smelosti. Mislio sam da je jos uvek rano za tako veliki mamac ali... Covek uci dok je ziv!
Da, da i to na onaj osmoredac bijeli. Stvarno krupna zrna, tih pet zrna su krupniji mamac nego dvije 14-tice demona boile.
Ali poslije isprobavanja raznih boila, a ništa, ni drugi ribolovci takođe ja stavio taj svoj kukuruz. Ujutro u pola sedam sam prezabacio, a u 7 h se oglasio svinger. Takav kukuruz sam počeo si praviti još jesenas na bazi školjke i još uvijek radi.
I sam se malo iznenadio jer sam očekivao da će bolje raditi onaj na bazi vočne arome, ali ne.
Pozdrav.
Ali poslije isprobavanja raznih boila, a ništa, ni drugi ribolovci takođe ja stavio taj svoj kukuruz. Ujutro u pola sedam sam prezabacio, a u 7 h se oglasio svinger. Takav kukuruz sam počeo si praviti još jesenas na bazi školjke i još uvijek radi.
I sam se malo iznenadio jer sam očekivao da će bolje raditi onaj na bazi vočne arome, ali ne.
Pozdrav.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Hvala na infu...! Bistro! 
Šaran ulovi 2012.

Moj mali upis za ovu godinu... Bilo je jos ribe al nismo se previse slikali... Mjesto kasapska ada... Prvo bili na prezentaciji, pa u prodavnicu po neke sitnice i ondamalo pecanja... Al rostilj je bio nezamjenjiv...
Lijepa riba samo sredi malo sliku Delci da vidimo i glavu od ribe 
cik zore a snimano telefonom... hajde pogledacu kakve su druge pa cu staviti....
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Daiwa, znamo zasto bas glavu...Daiwa wrote:Lijepa riba samo sredi malo sliku Delci da vidimo i glavu od ribe
Vidis ovaj ima oci na mjestu samo mu fali malo repaslobodan.vukadinovic wrote:Daiwa, znamo zasto bas glavu...Daiwa wrote:Lijepa riba samo sredi malo sliku Delci da vidimo i glavu od ribeOces da vidis jel i ovaj neki corav...
ma nema problema... a taj sa tim repom bar po onome sto sam dobio informaciju na jezeru je dosao takav... i zovu ga kratki rep ili tako nekako.... a dobro je borben za nekoga ko nema skoro pola repa... a ima oba oka... hahahah