Lijepe fotke
Moderator:Masterbih
Andjelko, nisam mislio niti htio nikoga podcijeniti niti omaložavati a kamoli povrijediti. Svaka čast svakom i sa tobom se slažem da se forum koristi za edukaciju i razmjenu iskustava. Ja sam samo prihvatio pitanje na kraju posta od Ducic M: "Jel možemo da pogađamo sastojke?" ... Prihvatio sam njegovu igru šale radi i to je to. Nema zamjerki 
Re: Lijepe fotke
Pogresno si shvatio Andjelko, ne podcjenjuje niko nikoga, to je bila moja sala da pogadjamo sastojke i napravimo neki kvizAndjelko wrote:gogo zasto mislis da ducic m da nastavi il ga podcenjujes,ovo je mesto koje se da sto vise edukuje ljudi ma kakvi su,a ja poznam ducic m i stvarno je se napeco ove godine i sam pravi kod svoje kuce,koristi hemiju od hacisona,dobar i posten ribolovac,ako sam krivo ovo razumio izviniteGogoRush wrote:Koliko vidim ima 11boja pa sad ti prepoznaj što je što.
Evo ja ću poćet 1- crvena paprika, 2 i 3- kukuruzna i pšenična krupica, 4- sardin riblje brašno itd....
Ducic M nastavi dalje drugu polovicu.![]()
Re: Lijepe fotke

Kako sam unukama radio razonodu na Boroviku od srušenog hrasta.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.