Opet vretenac

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

čipo
Genije
Genije
Opet vretenac

Post by čipo » 03 Sep 2016, 23:45

Ribolov ovaj puta započinjem prije ručka.
Dok čekam griz igram se sa špinerom i lovim predivnu crvenperku...

Image

Poslije te crvenperke imam griz i lovim jednog standardnog amura...,a sa nijm imam malo problema prilikom slikanja buh:: .

Image

Konačno se smiri i uspijem ga poslikati...

Image

Amur kao amur,ali je valjda poludio jer je primio na Masterbih Squid & Mulberry plus Premium River popapica,
definitivno jedna od najboljih kombinacija na Hesovoj. [superr]

Više se ništa ne dešava do nekakvih 22 h kada imam lijepi griz,a onda bome i lijepu borbu jaoo: .

Kakve su to peraje!!

Image

...i predivna riba...

Poradi ovakvih riba vrijedi sav trud uložen u ribolove...

Image

A onda onaj užitak kada pustim ribu i vidim kako odlazi u dubine vode...,a nadam se već tada da ćemo se opet sresti.. F::

Image

Opet jedno vrijeme mir,a onda...
Signalizator pišti,a štap hoće izletjeti preko signalizatora jer lovim na tvrdo zbog granja...
Nisam se stigao ni obuti već sam bio uza štap i počinje opet žestoka borba...čak i žešća od one sa vretencem...
Kada sam usaćio ribu bilo mi je jasno i zašto... ura::

Image

Image

Do jutra sam spavao mirno,aaaalii na žalost i ujutro...kada sam obično znao imati po još koji griz...

I tako je sve bilo do nekakvih 10 h kada imam griz,ali mi se riba otkvačila u pokušaju da je odlijepim od granja...
I to je to!!
Tri predivne ribe...od toga dva prekrasna šarana,a od njih jedan poseban...vretenac jaoo:
Sve tri ribe sam ulovio na Masterbih Squid & Mulberry plus Premium River popapica.
Samo mi je riba koja se otkvačila primila na domaću boilu i isto tako Premium River popapicu.

Lijep pozdrav i bistro!! piv:: piv::

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”