Meni se najbolje pokazala Mlegova paleta proizvoda,doduse najvise sam je i koristio.
Imao je tri vrste boila,iz kantice te su bile najjeftinije,potom je poceo praviti takmicarske friz boile a posle toga neku srednju kategoriju i po ceni ipo kvalitetu.
Uglavnom nisam pecao na sve.
Od tih iz kantice koristio sam najvise tuti fruti specijal,frankfurtsku kobasicu,za pecanje a oktopus za prihranu uz ove dve
od takmicarskih F1-plum sel fis doduse nije to cista secena je sa jos necim,nikad nisam pitao sa cim jer kad neko potrosi godine i godine nesto da napravi bilo bi izuetno glupo traziti da otkrije o cemu se radi,zatim G1 to je bio geranijumi muskito koja je bila izuzetna boila.
Neko vreme je imao i R2 boilu koja je pecala strasno na svim vodama gde god sam otisao,medjutim imao je jako jratko jer kako je rekao falilo u je nesto da je pravi ponovo,s obzirom gde sam sve pecao na nju i kakao je radila mogu odgovorno da tvrdim da je to bila "carobna kuglica"
I treca varijanta gerber i tuti fruti specijal
Probao sam i druge sto je imao ali sam nakon godinu -dve izdvojio ove i pokazale su mi se najbolje,samo je terbalo potrefiti kad koja najbolje peca,uglavnom je zavisilo od vremena i vode,ali se to nakon listanja podataka sa prethodnih pecanja lako provali.
I kad god sam biou nedoumici,narucim koju kilu M1 ili Bake od Brace iz Kikinde tu nije bilo promasaja
Last edited by
prda on 04 Jan 2013, 08:30, edited 1 time in total.