Pjeskara Lipik
Moderator:Masterbih
Nije za ovu temu, al da vas priupitam nešto. Jel zna neko režim rada Banove Jaruge?
Re: Pjeskara Lipik
Svratiću na ovo jezero. Deda mi živi u Jagmi. 
Odlovila se kampanja na jezeru 14-18.03.2012 na jezeru, uz dobro društvo.
Riba je jako slabo primala, ukupno na cijelom jezeru uloavljena je 5 šarana,imao sam sreću ( da ne kažem znanje
) uloviti dva .
Inače temperatura vode je bila 8 cel., vrijeme prekrasno sunčano sva četiri dana.
Da ne duljim evo i fotografija sa vode:
Prihranu sam prilagodio vremenskim uvjetima i temperaturi vode
sastojala se od peleta, šečerca, konoplja, malo hrane za golubove i vrlo malo boila.

uz svako prezabacivanje koristio se pva:

da ne ispadne da su samo ribe fino jele:

a evo i jedne od dvije ribe koje sam ulovio, ista je bila teška 7,300 kg. ulovljena na takozvanog indijanca izvan hranilišta:

evo i druge ribe ona je malo veća ulovljena na rubu hranilišta 17,400 kg.

do sljedećeg ribolova
Riba je jako slabo primala, ukupno na cijelom jezeru uloavljena je 5 šarana,imao sam sreću ( da ne kažem znanje
Inače temperatura vode je bila 8 cel., vrijeme prekrasno sunčano sva četiri dana.
Da ne duljim evo i fotografija sa vode:
Prihranu sam prilagodio vremenskim uvjetima i temperaturi vode
sastojala se od peleta, šečerca, konoplja, malo hrane za golubove i vrlo malo boila.

uz svako prezabacivanje koristio se pva:

da ne ispadne da su samo ribe fino jele:

a evo i jedne od dvije ribe koje sam ulovio, ista je bila teška 7,300 kg. ulovljena na takozvanog indijanca izvan hranilišta:

evo i druge ribe ona je malo veća ulovljena na rubu hranilišta 17,400 kg.

do sljedećeg ribolova
FOX
Sad se setih da sam davno tu pecao, kao i na jezeru pre, kad se ide iz Lipika s desne strane. Šta je s tim jezerom?
p.s. koliko je dan+noć ?
p.s. koliko je dan+noć ?
Jezero prije se zove Raminac, nažalost tomo se sva riba nosi kuci, te ima dosta patuljana..MegaSkot wrote:Sad se setih da sam davno tu pecao, kao i na jezeru pre, kad se ide iz Lipika s desne strane. Šta je s tim jezerom?
p.s. koliko je dan+noć ?
Vikend dozvola je 200 kn (petak-nedjelja).. ako je doslo do promjena molim Hrvoja neka me ispravi
Primjeti se razlika.carc os wrote:ista ribaLunaTic wrote:
a i ulovio sam je poslje mrijesta
Uploaded with ImageShack.us
Bistro
Bboy OR DIE !!!
A po ćemu se primjeti razlika? osim po kilažiDOX wrote:Primjeti se razlika.carc os wrote:ista ribaLunaTic wrote:
a i ulovio sam je poslje mrijesta
Uploaded with ImageShack.us
Bistro
FOX
Da, bas to....na drugoj slici je mrsavija, nema vise ikre ni stomacica.
Bistro
Bistro
Bboy OR DIE !!!
Odluka je pala, idemo na pjeskaru, dali mi može netko reći dobar recept za boile, svakako nosim i kuhani kukuruz i što mi još treba od mamaca???
neki dobar fish mix (crab, squid)... zadnji ribolov nam se super pokazalo MB premium fish mix kao lovna boila dok smo hrnaili i lovili sa squid+bleck papper (p.s nemoj ici bez minimalno 10kg boila + faktorica partikla)kova_sb wrote:Odluka je pala, idemo na pjeskaru, dali mi može netko reći dobar recept za boile, svakako nosim i kuhani kukuruz i što mi još treba od mamaca???