Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Ja sada došao iz Gložana sa druženja.Pecalo 24 "ekipe" i uhvaćeno 170 kg ribe TRAGEDIJA.Juče pecali reviri pa je bilo nahranjeno u fulu,slabo pecalo,jak vetar sve uz onu stvar
Sedeo sam na mestu br 27 jako loša pozicija i uhvatio jednu ribu 3,7
Favorizovana mesta 14,15,16,17,18 imali po nekoliko riba pobednik oko 35kg a imali su po 10-15 promašaja/otkačinjanja.OD boila samo baka i ananas radili sva ostala riba uhvaćena na kukuruz
Sve u svemu lepo proveden dan u šali i zabavi šteta što nije bilo više ribe(prošle godine uhvaćeno oko 600 kg)
Sedeo sam na mestu br 27 jako loša pozicija i uhvatio jednu ribu 3,7
Favorizovana mesta 14,15,16,17,18 imali po nekoliko riba pobednik oko 35kg a imali su po 10-15 promašaja/otkačinjanja.OD boila samo baka i ananas radili sva ostala riba uhvaćena na kukuruz
Sve u svemu lepo proveden dan u šali i zabavi šteta što nije bilo više ribe(prošle godine uhvaćeno oko 600 kg)
Re: Šta ste radili danas?
slobo ta brana je blizu tise becej, tamo smo bili ja i moji drugari. Kazu da je tu i plovan , a kad naidje brod tek onda peca dobro valjda pokrene ribu. sirina je jedno 25m i ima dubine mozda i 3 metra ali je na plovari dubina bila 2 metra i jedno 6 metara od obale stap 4m.
Poslednja si moja sinagoga moj si Petrovgrad i Rim
Sa tobom mogu i bez boga, bez tebe ne mogu ni s njim.....
Sa tobom mogu i bez boga, bez tebe ne mogu ni s njim.....
Rikno mi komp,........
Ja danas izgubio kljuceve od kola 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
ja danas izasao malo blinkerisati sa novim stapom koji sam kupio ,ali sam pokisao ko mis ,uhvati me kisa 
patili smo se sa ovim šaranom ispod peke
- Attachments
-
- S1010011.JPG (35.94KiB)Viewed 12064 times
Naravno ista ekipa samo što je lokacija Krivaja
- Attachments
-
- S1010018.JPG (37.17KiB)Viewed 12064 times
Jel bilo rostilja sa one spraveado_n wrote:patili smo se sa ovim šaranom ispod peke
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...