Jezero Borovik
Moderator:Masterbih
je na 27 i ja idem iduci tjedan mozda se vidimo
Re: Jezero Borovik
Jel moze neki info o pecanju na jezeru,cena,pozicija dobra al da bude satorska pozicija u ladovini?
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
cijena za dnevnu kartu ti je sto kuna ako hoceš ici preko sa camcem a ima dobrih pozicija ti je 100 kuna a za hladovinu ne brini ima je dosta samo se moraš najavit kada dolaziš
http://zsru-djakovo.hr/?page_id=66" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zsru-djakovo.hr/?page_id=66" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je 100kn u evro valuti drugar?ako je petak,subota,nedelja u pitanju jel to 300kn dozvola?
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Tri dana 40 eura
Da 300 kn je oko 40 €. Najaviti se moraš jedino ako želiš ići preko čamcem tako da čuvar zna kada dolaziš.
Hlada ima gotovo na svakoj poziciji.
Idem idući tjrdan, samo da mi se vrate mašinice s servisa, a to je sutra ili prekosutra.
Buta možda se onda i sretnemo. Hoćeš li ponovo biti na 27-ci.
Vidimo se.

Hlada ima gotovo na svakoj poziciji.
Idem idući tjrdan, samo da mi se vrate mašinice s servisa, a to je sutra ili prekosutra.
Buta možda se onda i sretnemo. Hoćeš li ponovo biti na 27-ci.
Vidimo se.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
moraš se i ovako najavit što se tice nocenja do 01.06 od 01.06 više ne moraš
Da, da, ja to smatram pod normalno kad dođem na lice mjesta. Tada nazovem lovnika i gotovo.
Uskoro ćemo na vodu, mašinice su gotove.

Uskoro ćemo na vodu, mašinice su gotove.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Trebao bi par informacija, dali je jezero borovik čisti C&R ili se riba može poneti kući, imao bi u planu doći na pecati ali na 24h (jbg), i jel postoji neka pozicija gdje u 10 min neću izgubiti 3kg olova... i dali možda netko zna kako je naj bolje doći iz smjera Slav Broda.
Pa ako dođeš na đakovačku obilaznicu skreneš prema Našicama. vozeći tom cestom u jednoj udoli češ vidjeti putokaz za jezero Borovik. Kad se nakon prar sela spustiš na jezero vozi do brane odnosno zgrade vodoprivrede gdje možeš kupiti kartu.tu češ dobiti sva obavještenja napismeno vezano za sam ribolov. Ali evo ukratko, čišči ujedno i dublji djelovi jezera su bliže samoj brani. Šarana i amura moraš vratiti sve a štuku, smuđa i soma koji sada ide dosta smiješ nositi.
Bistro.
Bistro.