Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
dedoš stvarno si brz, svaka cast, i put, i podjela + jos napravio i u ribolov 
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Re: Šta ste radili danas?
Sad je dva sata posle ponoci! Ceo dan trka i frka + rodjendan koji sam morao da obavim. Auto natovaren. Sad ubijam vreme do tri, pola cetiri i pravac voda! Zena zaspala dok sam ja spremao pribor.... 
Nisam uspeo da se pozdravim sa njom
Nisam uspeo da se pozdravim sa njom
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Izvestaj (direktno) sa terena... Katastrofa! Rano jutros jedan traljavi potez i naravno promasaj. Od onda par "pipova". Nadam se da će noć biti bolja! Pozdrav za sve kolege! 
Last edited by slobodan.vukadinovic on 20 May 2012, 13:31, edited 1 time in total.
Danas cuo buku pa reko da vidim sta je, kad ono dosli fanovi da isprate Bayern.
Firma mi je na par stotina metara od Hotela Fc Bayern München pa ih cesto vidjam ovde, reko ajde da odem vidjeti

Trener daje autograme

Evo malo i igraca..

Odose na tekmu..

Sa golmanom sam stajao i pricao (par sekundi) jer ga fanovi nisu prepoznali, a dosao je s ledja
Moj prijatelj - igrac Olic me je prepoznao i mahnuo, par puta smo zajedno izlazili u domace klubove na pivo
Slikao sam telefonom, mada ovo nije nista neobicno jer ih stalno vidjam i kad nema nikoga, onda se moze i popricati, a ovako kad je velika masa, tad imaju obezbjedjenje pa se ne moze prici.
Uglavnom, reko ajde malo za forum koja slika sa tel..
Slikano sa iPhone pa su malo losije slike.
Firma mi je na par stotina metara od Hotela Fc Bayern München pa ih cesto vidjam ovde, reko ajde da odem vidjeti

Trener daje autograme

Evo malo i igraca..

Odose na tekmu..

Sa golmanom sam stajao i pricao (par sekundi) jer ga fanovi nisu prepoznali, a dosao je s ledja
Moj prijatelj - igrac Olic me je prepoznao i mahnuo, par puta smo zajedno izlazili u domace klubove na pivo
Slikao sam telefonom, mada ovo nije nista neobicno jer ih stalno vidjam i kad nema nikoga, onda se moze i popricati, a ovako kad je velika masa, tad imaju obezbjedjenje pa se ne moze prici.
Uglavnom, reko ajde malo za forum koja slika sa tel..
Slikano sa iPhone pa su malo losije slike.
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Oni imaju svoj autobus jbt. A nasi se tranvajem vozaju, i guraju u taxiju po dvoje. Hahahahha
Vala ti zavidim borise. Koliko volim FC Sarajevo, toliko volim i Bayern. I zelja mi je jbt otici na bay arenu, a ti tamo zivis. Blago tebi. Hehehehe...

Vala ti zavidim borise. Koliko volim FC Sarajevo, toliko volim i Bayern. I zelja mi je jbt otici na bay arenu, a ti tamo zivis. Blago tebi. Hehehehe...
čistio i sređivao poziciju br. 3

Danas dosao s pecanja,kolega Carp i ja zavrsili na 4 mestu u Belom Bageru,3 mesto umace za 260gr
Inace je riba izuzetno lose radila,valjda vreme nesto zeza a mrest u punom jeku,24h prsti voda i lokvanji pa smo ciljano pecali amura,od pet udaraca 3 realizovana
u junu 2 kolo lige pa cemo da vidimo,dolazi pojacanje iz prijateljske firme
Inace je riba izuzetno lose radila,valjda vreme nesto zeza a mrest u punom jeku,24h prsti voda i lokvanji pa smo ciljano pecali amura,od pet udaraca 3 realizovana
u junu 2 kolo lige pa cemo da vidimo,dolazi pojacanje iz prijateljske firme
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

malo se danas pecalo na plovak
kolega holcer i rajko,vreme je bilo odlično a riba je uzimala perfektno
odličan proveden dan kraj vode
Imao sam jako naporan i stresan dan, ali na samom kraju kad sam krenuo kuci onda je bilo jos gore, detaljnije mozete procitati ovde: Mala Nesretna Ptica

Nije zameriti brkatom banditu,ipak je to macor a ovo ptica.....ovaj drugi deo price je izuzetno poucan,valjda ce procitati neko ko treba,svaka cast Ostojicu 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...