Rijeka Mrežnica
Moderator:Masterbih
Svaka čast i neka uvijek bude ovako bistro!

Re: Rijeka Mrežnica
Taj Čipo baš je neka legenda
I moje čestitke
I moje čestitke
BIt' ce da zvuci pederski al' izgorih od zelje da upoznam covjeka
Da otpecam zajedno sa njim. Valjda budem imao vremena ove godine dovoljno da dogovorimo jedan ovako dobar i zanimljiv ribolov.
Bistro Chipo, vazda neka je
Da otpecam zajedno sa njim. Valjda budem imao vremena ove godine dovoljno da dogovorimo jedan ovako dobar i zanimljiv ribolov.
Bistro Chipo, vazda neka je
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Svaka čast Čipo, uvek nas iznenadiš sa jako dobrim reportažama, uvek napišeš nešto bolje od prethodnje reportaže. Uvek mi je zadovoljstvo čitati i gledati tvoje izveštaje, svaki put nas lepo iznenadiš, a mnogima verujem krene voda na usta, dok čitaju i gledaju!!!!

Ovo jedna od najboljih rečenica koje su napisane ovde na forumu, zaLinear wrote:BIt' ce da zvuci pederski al' izgorih od zelje da upoznam covjeka
Čipo za predsjednika

Svaka čast čipo na ulovima skidam kapu,meni vodostaj save neda da zabacim
a silno priželjkujem lijep pozdrav i BISTRO.
a silno priželjkujem lijep pozdrav i BISTRO.
hvala svima na pohvalama
jako mi je drago sta vam se svidjaju reportazice
da,jako mi je zao sta se ne cemo upoznati na druzenju jer je to jedinstvena prilika da se svi upoznamo,ali sta je tu je.
nadam se da cemo se sresti negdje...bilo gdje... na vodi i uloviti pokoju lijepu ribu...
u nekakvom planu je ove godine i Una tako da se Tarice mozda i tamo sretnemo
jos jednom hvala i do sljedece reportaze
jako mi je drago sta vam se svidjaju reportazice
da,jako mi je zao sta se ne cemo upoznati na druzenju jer je to jedinstvena prilika da se svi upoznamo,ali sta je tu je.
nadam se da cemo se sresti negdje...bilo gdje... na vodi i uloviti pokoju lijepu ribu...
u nekakvom planu je ove godine i Una tako da se Tarice mozda i tamo sretnemo
jos jednom hvala i do sljedece reportaze