Tribaljsko jezero
Moderator:Masterbih
Odličan ribolov i lijepa riba. Kilaža je također izvrsna. Čestitam Grga 
Re: Tribaljsko jezero
Nemam riječi za učinak, 11 od 11 to ne znam kad je ko napravio na Triblju, zato kapa dole majstore (dobro sam te naučio hehehe) 
Grga jedno pitanje???
Ovi wonder stickovi,koliko si ih sušio da izdrže udarac od vodu kod zabačaja i šta si sve stavljao u stick mix ako nije tajna ,može i na pp da ne kvarimo temu
Ovi wonder stickovi,koliko si ih sušio da izdrže udarac od vodu kod zabačaja i šta si sve stavljao u stick mix ako nije tajna ,može i na pp da ne kvarimo temu

rio wrote:Nemam riječi za učinak, 11 od 11 to ne znam kad je ko napravio na Triblju, zato kapa dole majstore (dobro sam te naučio hehehe)
Pa FRENDUUUUU!!!! Svaka cast bilo je dobro ...ma extra...drago mi je da se wonder dobro pokazao....samo napred i ostavi nesta i za Ria hahahahahah!!! 
Trebao si ga pitati nakon zajedničke zadnje kampanje jesam li ja njemu šta ostavio heheheBeli 059 wrote:Pa FRENDUUUUU!!!! Svaka cast bilo je dobro ...ma extra...drago mi je da se wonder dobro pokazao....samo napred i ostavi nesta i za Ria hahahahahah!!!
Beli, pusti Ria neka samo priča.rio wrote:Trebao si ga pitati nakon zajedničke zadnje kampanje jesam li ja njemu šta ostavio heheheBeli 059 wrote:Pa FRENDUUUUU!!!! Svaka cast bilo je dobro ...ma extra...drago mi je da se wonder dobro pokazao....samo napred i ostavi nesta i za Ria hahahahahah!!!
I tako je uvijek u nekom takmičenju a da i sam ne zna sa kime
Nego, ti uskoro imaš slatku obavezu, pokazat kako ti se wonder pokazao.
Morat ćeš neke fine slikice postaviti