Zaprešić Zajarki
Moderator:Masterbih
Molim pomoč. Drugi tjedan oko srijede mislim napraviti jednu kampanju sa kumom na tom predivnom jezeru (3-4 dana) pa ako ko može da nas malo uputi ili nam rezervira neko mjesto u hladu jer koliko gledam prognozu vručine strašne.
Može I broj mobija na PP za dogovor. 
Re: Zaprešić Zajarki
Đurek kaj ti jaz pozovem?
Sretno!!!
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Netreba Pero. I bez pomoči bude

Đuro, kad budete dolazili javite mi i probat ću da vam rezerviram mjesta sa hladovinom ( Gajnice ili šumica koja je malo bliže otoku). Buduči da radim zamolit ću prijatelja da on ujutro zauzme mjesto,a ja kad završim sa poslom ću nastaviti da vam čuvam mjesto. Sve zavisi kad i u koje doba dolazite, pa mi javite da znam sve na vrijeme organizirati. Imaš moj broj mobitela i E-mail pa javi.borac wrote:Molim pomoč. Drugi tjedan oko srijede mislim napraviti jednu kampanju sa kumom na tom predivnom jezeru (3-4 dana) pa ako ko može da nas malo uputi ili nam rezervira neko mjesto u hladu jer koliko gledam prognozu vručine strašne.![]()
Može I broj mobija na PP za dogovor.
Vikend 21. i 22. 07 sam bio na Zajarkima kao i vikend prije i baš nisam bio puno zadovoljan. Riba slabo grize, a uglavnom grizu mali šarani ljuskaši od 2 kg do 4kg. Strašni su borci ne možeš ocijeniti koliki su, koliko se opiru i koliku kontru daju. Zagrizu i malo veči uglavnom oko desetak kilograma ali rijeđe.
Svi manje više love na kukuruz, rijetki na boile. Među tim rijetkim sam bio i ja. Lovio sam sa svojim nekim starim boilama i Masterbih Amur boilama. Cijelo vrijeme sam imao pipkanja i signalizatori su se stalno javljali ali bez pravog griza. Kasnije sam probao sa nadipanim boilama i dobio sam više pipkanja i navlačenja boila ali opet bez konkretnog učinka.Bit će bolje. Treba biti samo uporan.
Za ovako loše rezultate sam sam kriv jer sam praktično išao nespreman. Naime top za boile mi je zaglavio te ga moram odnijeti tokaru da napravi neke preinake. Kad se to sredi zarolat ću Premium Fish i Creamy Nut od Masterbiha i nadoknaditi propušteno.
Svi manje više love na kukuruz, rijetki na boile. Među tim rijetkim sam bio i ja. Lovio sam sa svojim nekim starim boilama i Masterbih Amur boilama. Cijelo vrijeme sam imao pipkanja i signalizatori su se stalno javljali ali bez pravog griza. Kasnije sam probao sa nadipanim boilama i dobio sam više pipkanja i navlačenja boila ali opet bez konkretnog učinka.Bit će bolje. Treba biti samo uporan.
Za ovako loše rezultate sam sam kriv jer sam praktično išao nespreman. Naime top za boile mi je zaglavio te ga moram odnijeti tokaru da napravi neke preinake. Kad se to sredi zarolat ću Premium Fish i Creamy Nut od Masterbiha i nadoknaditi propušteno.
Na 6. humanitarnom Carp Cupu "Šaran" Zaprešić, koji se održava od 12 - 14. 12. 2 o14 god. uhvačen je šaran zvan Etna sa 39,400 kg. To je i novi rekord u Hrvatskoj.
Nadam se da će do početka nove sezone 2 015 g. zaokružiti na 40 kg. Bit će to pravi gušt čekati ovog ljepotana.
Lp.
Nadam se da će do početka nove sezone 2 015 g. zaokružiti na 40 kg. Bit će to pravi gušt čekati ovog ljepotana.
Lp.
Upravo se vratio sa humanitarnog kupa, išao sam sa predsjednikom Ivicom i predstavljao " ŠRD Šaran Tribalj ", jedno preljepo iskustvo, odličan fajt, prva liga druženje. Izvukli smo poziciju između aktualnih prvaka svijeta i dečki koji su osvojili zadnji kup na Zajarkima. Nismo imali nikakva luda očekivanja ali smo se dogovorili odraditi to pošteno i do kraja. Od 22 ekipe zauzeli smo 9 mjesto sa uhvačene dvije ribe. Vagala se samo riba iznad 10 kg, naše su bile 13.460 i 15.230 kg. Nije se puno ribe uhvatilo ali uhvatilo se dosta velikih i kako ste vidjeli hrvatski rekord i svjetski rekord takmičenja. Valjalo se borit za svaku ribu i zato sam sretan što smo se uopće upisali i najbitnije od svega što sam prvu ribu dobio na jednu nadipanu etericima Masterbih (black paper+bergamot) a drugu na snjegovića, triger+pop up triger. ![opopa** [hiphiph[]](./images/smilies/hipiples.gif)
Rio trebao sam loviti na Zajarkima i odustao baš zbog humanitarca,odlovio na Jušu i da sam znao da si tamo uzeo bih vremena na povratku kući i navratio barem na pola sata...opet smo se nekako mimoišli...
Aaaaliii...iskrene čestitke na učestvovanju kao i na plasmanu!!!!!

Aaaaliii...iskrene čestitke na učestvovanju kao i na plasmanu!!!!!
E sad mi je baš krivo ali nema veze već ćemo se mi jednom sresti a onda mislim da će to biti urnebes od ribolova. Tomo je već nešto predlagao o zajedničkom ribolovu, mislim da bi si trebali poslije nove godine dati truda pa da se svi negdje nađemo i napravimo dernek...čipo wrote:Rio trebao sam loviti na Zajarkima i odustao baš zbog humanitarca,odlovio na Jušu i da sam znao da si tamo uzeo bih vremena na povratku kući i navratio barem na pola sata...opet smo se nekako mimoišli...![]()
Aaaaliii...iskrene čestitke na učestvovanju kao i na plasmanu!!!!!![]()