Neznam sta bi Ti rekao prijatelju

,ali statistika i testiranja su rekla Century C2 stapovi i alarmi Delkim TX-i plus a masinice su vec stvar ukusa to jest sta sta zelimo od masinice ????
Ja licno nisam ljubimac velikih masinica kao sto su BBLC koje posjedujem , da neko ne pomisli da sam rekao da te masinice ne valjaju nasuprot super masinica ali brate za bildere meni licno nikakav uzitak ne cine prilikom drilanja ribe plus kocnica spora katastrofa ali zato moze ficu da izvuce iz vode bez problema, a ribu od 20kg izvali na obalu za 5 minuta .
Neko voli damu masinica namotaje 120-150cm u krugu ali ne obraca paznju na brzinu kocnice ili mu nije to upste bitno dok je meni najbitnije kod masinice da nevaze puno i da ima brzu kocnicu a tuje najbolja ako se nevaram daiwa sa svojom QD kocnicom a tu je i Shimano magnezium mada je nisam jos probao i neznam kakva je na kocnici .
Moj neki zakljucak u vezi masinica je`` da nije bas za raspravu jer tu su ukusi vrlo razliciti a prilikom kupovine masinica igra i veliku ulogu dubina dzepa ili trenutna finasiska situacija u kuci !