Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Upoznao sam obojicu gospodina u Minhenu na sajmu, bili su moje mušterije, kao što kažeš Grga veoma korektni i prijatni ljudi! ![superiska* [superr]](./images/smilies/Superiska.gif)
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Re: Šta ste radili danas?
I danas se malo pecalo ne bez rezultata šaran 3,10 kg
- Attachments
-
- 20140322_133513a.jpg (451.04KiB)Viewed 11187 times
Zanimljiva stranica i paprene cijene.
Vojničke hlače maskirne ili maslinasto zelene možeš kupiti za 170,00kn u Zvonimirovoj ul. prije HZZ-a. To je vojni dučan i imaš svega i svačega od hlača pa do jakni i ruksaka. Dezeni su isto različiti od maskirno zelenih do maskirno pustinjskih.
Vojničke hlače maskirne ili maslinasto zelene možeš kupiti za 170,00kn u Zvonimirovoj ul. prije HZZ-a. To je vojni dučan i imaš svega i svačega od hlača pa do jakni i ruksaka. Dezeni su isto različiti od maskirno zelenih do maskirno pustinjskih.
Dobar info... hvala Gogo
GogoRush wrote:Zanimljiva stranica i paprene cijene.
GRGA RI wrote:Dobar info... hvala Gogo![]()
GogoRush wrote:Zanimljiva stranica i paprene cijene.
Takodje i kod nas u Srbiji u Bogradu je army shop za modele pantalona cena neprelazi 27 eura..u svakom slucaju hvala frendu moj na info!!
e danas mi je moj drug Dod zavrsio susilicu za boile, ja se obrijao posle vise godina i osisao posle vise od 10god.
p.s. nisam skroz skratio kosu samo do ramena hahhhahah
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
to na druzenju treba proslavitbdelitee wrote:e danas mi je moj drug Dod zavrsio susilicu za boile, ja se obrijao posle vise godina i osisao posle vise od 10god.