Dolazim na vodu i tamo nalazim Matu i Marca,oni su se sparkirali na peticu,a ja na sedmicu, hranimo intenzivno i zabacujemo već kasno popodne

Naravno i Lucky je samnom...ubiše ga komančerosi,ali se nije dao...

Na večer prebacujemo i čekamo nervozno prvi potez...
Ništa se ne dešava osim što nas posječuju horde komaraca...
Oko 23 h me posjećuju prijatelji Gregec i Tičo...i dalje se ništa ne dešava...da se amuri hrane već bi odavno trebala krenuti akcija,ali na žalost ništa se ne dešava...
Nešto prije ponoći imam jedan bip...i onda signalizator počne piskati bip,bip..bip biiiip,bip...griz čudan,ali i mogući griz amura,podižem štap i osjetim laganiji otpor ribe...mislim si da je babuška...kad ono hanjetina...,da napomenem i Marac je dobio jednu isto veliku,ovo su tri lopatare ulovljene u kratko vrijeme,a prije toga se nitko ne sjeća kada je koja ulovljena...mislim da je to dokaz brige o vodi i prestanak mrežarenja...

Poslije te ribe ništa se ne događa do jutra...
Pomalo razočaran prezabacujem u rano jutro,ali je sve na svom mjestu...
Liježem u toplu vreču i pokušavam zaspati,ali mi komarci ne daju mira,lud sam od njh jer ih baš ima...
U toj borbi ni ne primjećujem da sam zaspao..,ali kao kroz san čujem signalizator...uopće ne reagiram već samo slušam pjev ... dok mi nije doprlo do mozga,a onda iskakanje iz vreće i zatezanje...osjetim ozbiljniji otpor ribe...i odjednom riba kreće prema meni...Mata koji je došao do mene kaže, da nije amur...odgovaram mu da je vjerojatno baš on...pod nogama se zabija u lopoč,stavljam štap u signalizator i obuvam čizme,uzimam podmetač i ulazim u vodu,polako napinjem strunu i amur izlijeće iz lopoča ne čini mi se veliki,privlačim ga i sačim od prve...idem ga odmah osloboditi udice u podmetaču dok je u vodi da se malo tamo još izmori jer sam ga uspio sačiti od prve i strah me da se nije izmorio dovoljno za slikanje...bio sam u pravu i u podmetaču se amur fino ispuše dok sam ga oslobodio udice...
Slijedi slikanje,hvala Mata i puštanje,nedugo poslije toga pakiranje i odlazak doma...
Dril

ku kuuuu...šta je to unutra

Već da ne kažem "propali ribolov" se pretvorio u jaaaako lijepi ribolov sa samo jednom predivnom ribom...