ZZzzZZZzzZZzzZZ!
Moderator:Masterbih
Iskreno ja sam probao i autan i ostale ali OFF mi se strasno pokazao... Ni jedan ujed....
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Re: ZZzzZZZzzZZzzZZ!
Kakvu travu druze. Nevalja kad je vlazna nikako.Delboy wrote:Takodje i zapalite travu vlaznu ili vlazno drvece i dim sve rastjera....
ZZzzZZZzzZZzzZZ!
Hahahhahja a ako o toj govoris ona nevalja al kad nju raspalis onda te i nije briga za komarce.... Hahahahahhahaahhahas... Onda i ti njih pocnes ujedati... Hahaah
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Delboy wrote:Hahahhahja a ako o toj govoris ona nevalja al kad nju raspalis onda te i nije briga za komarce.... Hahahahahhahaahhahas... Onda i ti njih pocnes ujedati... Hahaah
Delchi evo ga jel ovaj?

I meni je strava. Nijedan ne prilazi nakon prskanja sa ovim.
A cuo sam za stos i sa dezodoransom pod imenom BRUT i to zeleni. NIsam probao ali lik mi rece da nijedan ne prilazi nakon sto se naprsces sa ovim dezodoransom?!
Doduse mozda se on nije kupao dugo pa ih onaj njegov vonj primamljivao a nakon ovog melema za njegov pazuh i tijelo, komarci osjetili neku promjenu pa nisu se usudili prilazit

I meni je strava. Nijedan ne prilazi nakon prskanja sa ovim.
A cuo sam za stos i sa dezodoransom pod imenom BRUT i to zeleni. NIsam probao ali lik mi rece da nijedan ne prilazi nakon sto se naprsces sa ovim dezodoransom?!

Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
RAID spirale upalis i dok dimi nema napasti , a gori 4 sata i nije skupo 
ZZzzZZZzzZZzzZZ!
Jeste Tarik to je meni zakon....
- limun-ruma
- U razvoju

Probao svasta do sada, kao i svi vi zasigurno, ali i dalje potpisujem da ima situacija,lokacija i doba godine kada se prosto ne mozete odbraniti od cudovista od komaraca ma i sve zajedno od goreg navedenog da upotrebite 
Ima jedno takvo mesto u Carnoku u Slankamenu,pomaze samo gorotex odelolimun-ruma wrote:Probao svasta do sada, kao i svi vi zasigurno, ali i dalje potpisujem da ima situacija,lokacija i doba godine kada se prosto ne mozete odbraniti od cudovista od komaraca ma i sve zajedno od goreg navedenog da upotrebite
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Ma Limune 100% si upravu. Imam ja solidan sprej ali sta kad poprskas ruke? Posle rukama diras mamac... Sve to
oseti...