ZZzzZZZzzZZzzZZ!
Moderator:Masterbih
E onda cam nista drugo ne preostaje nego jedno odjelce od ove firme...
http://www.discountgolfstore.co.uk/3519 ... -Mock.html
http://www.discountgolfstore.co.uk/3519 ... -Mock.html
Re: ZZzzZZZzzZZzzZZ!
Mene je do sada spašavao Autan (sprej i spirale). Na dalje videćemo jer i oni (komarci) se vremenom adaptiraju.
Last edited by kimmy1 on 25 Jan 2012, 15:15, edited 1 time in total.
ZZzzZZZzzZZzzZZ!
E zanimljivo, imao sam kolekciju autana, i vazda se vracao ko da sam rubeole imao.... Ali kad sam prvi put uzeo OFF sve je to prestalo... Sad dali je to od covjeka do covjeka ili....
Treba probati Andjelkov sistem. On je iz Posavine, a tamo su komarci kao helikopteri i u eskadrilama napadaju.
ja uglavnom koristim kremu iz Madjarske szuku (suku) dobra je za komarce a i protiv krpelja je dobra, deluje nekih 4-5 sati zagarantovano, cak deluje kada namazane ruke odozgo i pokvasis, inace cena je oko 150 - 180 din.
Slažem se saša sa tobom takvu i ja kremu koristim isto odlična je za odbranu od komaraca
kad se namažeš nema da napadaju kod mene košta 7km
kad se namažeš nema da napadaju kod mene košta 7km
Ja sam koristijo ovo cudo i odradjivalo je posao prve dvije godine prefektno, ali zato prosle godine mi nije uopste pomagalo neznam zbog cega dali su i komarci postali pametniji ili sta vec!

Uploaded with ImageShack.us
Ali sam zato sa bratom kupijo ovaj suncobran sa gustom mrezom koja se moze zakopcati i plus se mogu postavit unutra 2 stolice a po nuzdi mogu i 3 stolice ali je onda neudobno , nemam sliku sa samim suncobranom pa postavim ovu

Ali sam zato sa bratom kupijo ovaj suncobran sa gustom mrezom koja se moze zakopcati i plus se mogu postavit unutra 2 stolice a po nuzdi mogu i 3 stolice ali je onda neudobno , nemam sliku sa samim suncobranom pa postavim ovu

Predobra slika Daiwa...ova druga 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Ma namjera mi je bila da pokazem ovaj suncobran sa mrezom od vrha pa do dna koji vrlo dobro cuva od komaraca ; ali tek sad vidim da se na ovoj slici vidi samo mali dio suncobranaLimar wrote:Predobra slika Daiwa...ova druga
Znaci obratiti paznju na gornji desni cosak
Masterbih wrote:Prvi put ovo cujem, kvala za savjet Andjelko.
Moram pokusati ovo na ljeto.
Ja nema sta nisam izvodio, kupovao, pravio, ali jednostavno imaju neki komarci na koje djeluje, a imaju i neki na koje neke stvari ne djeluju.
Na Savi pogotovo ima nekih mutanata na koje nista ne djeluje
To si upravu a ko rode su ,kad ubodu ko da te,neko nozem udario,hahahaahah muke sa njima!!