Doći će i vaših 5 minuta.
A onda udri sve u 16!
Moderator:Masterbih
Kod mene u Brodu imas mijesta za dosta vrsta ribolovabhd wrote:Gdje mi iz Bosne mozemo na savu otici, da je dobar ribolov?
Pozdrav Holcer,holcer wrote:Kod mene u Brodu imas mijesta za dosta vrsta ribolovabhd wrote:Gdje mi iz Bosne mozemo na savu otici, da je dobar ribolov?
a mozda ti je i najblize,al dok se malo stabilizuje vodostaj
posto je sad blato na sve strane...
Sta bi ganjao...
Ok druže,hvala na informacijama pa vidimo se uskoro,mene isključivo interesuje šaran.holcer wrote:Ma ja braco ribolovci uvijek primam goste,kod mene ste uvijek dobro dosli,svi...
A teren na kom ja pecam je poprilicno miran,ima mjesta za sator i to ne jedan,
a ima i mjesta za plovkarenja i to dobrog,varalica takodje,ceo teren je
poprilicno popunjen i grabljivicom,pretezno stukom i bucovom a ima i smudja i soma...
Ko ima zelju da dodje nek se javi pa ce mo se dogovoriti,evo bas sad se voda povlaci
i za nekoliko dana bice i dosta suho na svim mjestima.
Teren nije u dzungli vec je na teritoriji grada i mozda trenutno najbolje zasticen
sve ostalo je pod opsadom krivolovaca i onih privrednih ribolovaca koji su isti kao i krivolovci...
Dodjite da se druzimo...
![]()
![]()
![]()
Ima i za sarge mjesta nista se ti ne sekiraj.aha carp wrote:Ok druže,hvala na informacijama pa vidimo se uskoro,mene isključivo interesuje šaran.holcer wrote:Ma ja braco ribolovci uvijek primam goste,kod mene ste uvijek dobro dosli,svi...
A teren na kom ja pecam je poprilicno miran,ima mjesta za sator i to ne jedan,
a ima i mjesta za plovkarenja i to dobrog,varalica takodje,ceo teren je
poprilicno popunjen i grabljivicom,pretezno stukom i bucovom a ima i smudja i soma...
Ko ima zelju da dodje nek se javi pa ce mo se dogovoriti,evo bas sad se voda povlaci
i za nekoliko dana bice i dosta suho na svim mjestima.
Teren nije u dzungli vec je na teritoriji grada i mozda trenutno najbolje zasticen
sve ostalo je pod opsadom krivolovaca i onih privrednih ribolovaca koji su isti kao i krivolovci...
Dodjite da se druzimo...
![]()
![]()
![]()
Pozdrav i bistro.