Šaran ulovi 2012.
Moderator:Masterbih
Bistroooo Kenoooo
Nego imam pitanje. Jesi ovo slucajno pogrijesio pri postavljanju slika, posto vidim da si jednu te istu ribu stavljao par puta?
Nego imam pitanje. Jesi ovo slucajno pogrijesio pri postavljanju slika, posto vidim da si jednu te istu ribu stavljao par puta?
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Re: Šaran ulovi 2012.
Ko zna, mozda se tu rodi neka nova idejaPlut wrote:Sve je divno i moje čestitke,ali ja ne mislim da li je ili nije.
To je Bolen

- Lagano u boilu umetnemo kljun-paktu (ovo crveno)
- Okice nacrtamo flumasterom ili zabijemo zrno konoplje
= Vobler je spreman.
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Ljudi ispravka. Tacno je da je bolen a ne amur. Malo sam se zanio kad sam pisao. Jbg razumite me puno svega nakamarano, a i slika bilo kamaru pa ako se neka slucajno i ponovila jbg. U zurbi sastavljao text i redao slike.
Sto je najcudnije ovaj bolen mu je uzeo na blackfish boilu pa smo se obojica cudili otkud on.
Sto je najcudnije ovaj bolen mu je uzeo na blackfish boilu pa smo se obojica cudili otkud on.
Nije gore nista cudno vise. Prirodna hrana koju je riba imala u jezeru, nje nema vise kao prije. Gore na Smolucoj kada hoces ciljano bucova da dobijes uzmi samo baci krisku hljeba na povrsinu ili baci na pahuljicu na dnu i dobit ces ga.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
Fly and Carp Fishing, probaj ti na toj vodi Scopex ili Amino fish mix od Masterbih pa nam javi kako si prosao.
Za 24h u takvim okolnostima mora biti min. 100 komada ovih i veliki broj pravih riba.
Imam osjecaj da bi bolje prosao sa 1-2kg masterovog fidera (po 3-4 eur) sa secercem nego sto si bubno neznam ni ja kolko eura u vodu za ovaj rezultat.
Al ok, ako si zadovoljan
Samo ne shvatam jednu stvar, tester si masterbih, a reklamiras neku drugu firmu englesku ili sta vec?
bistro
Za 24h u takvim okolnostima mora biti min. 100 komada ovih i veliki broj pravih riba.
Imam osjecaj da bi bolje prosao sa 1-2kg masterovog fidera (po 3-4 eur) sa secercem nego sto si bubno neznam ni ja kolko eura u vodu za ovaj rezultat.
Al ok, ako si zadovoljan
Samo ne shvatam jednu stvar, tester si masterbih, a reklamiras neku drugu firmu englesku ili sta vec?
bistro
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Roko druze. Ako sam tester to ne znaci da nemogu niti smijem loviti nekim drugim mamcem ako trenutno nemam nista od masterbih boila. Reci mi sta ti i ostali od mamaca imate u svom asortimanu sto nije od masterbiha. Ja nista ne reklamiram, nego kao i svi ostali samo sam spomenuo mamac na koji sam dobijao ribe. Dat ce nadam se bog pa cu loviti i na Scopex ili Amino fish mix ili druge masterove mamce, pa uloviti dosta vise riba i napisati jos bolju reportazu, a takodzer kroz nju i maximalno izreklamirati svaki koristeni mamac, primamu, aditiv idr.
Sto se tice primame nisam bubnuo vise od 10-ak € za nju. Mislim na partikle, pelete i konoplju. Kad mognem doci do MB Fidera rado cu ga koristiti, a do tad cu se zadovoljavati partiklima, peletama i konopljom.

Sto se tice primame nisam bubnuo vise od 10-ak € za nju. Mislim na partikle, pelete i konoplju. Kad mognem doci do MB Fidera rado cu ga koristiti, a do tad cu se zadovoljavati partiklima, peletama i konopljom.
Hahaha, rocko, nije ovo Engleska firma vec domaca iz Bosne..
Keno, jesili kontaktirao DOX-a ili Tarika, neznam jel Tare i za tebe pokupio?
Stiglo je u BiH, a trebalo bi i u SA za 2-3 dana naj dalje.
Bistro.
Keno, jesili kontaktirao DOX-a ili Tarika, neznam jel Tare i za tebe pokupio?
Stiglo je u BiH, a trebalo bi i u SA za 2-3 dana naj dalje.
Bistro.
Ovo je vec rasprava za testerski dio!
Masterbih, obrati paznju!
Masterbih, obrati paznju!
Evo i ja danas bio prvi put u 2012-u na Sarana i mogu reci da sam zadovoljan
U 3 sata ujutro su bili stapovi zabaceni. Do 5:30 nista i ondah pocne deverika da zaj...a samo nesto dirka
neda mira, kad ono batrunner blago proradi, kontra tu je,Deverika negde 50-60cm.

Ako Moderatori misle da sika nije za ovu temu nek je brusu
Posle toga nekih 30 min. nista, a meni misao u glavi sigurno je Saran u blizini pa se Deverike razbezale. Neprodje ni 5 minuta a baitrunner zujiiiiiii a pipseri jos glasniji
kontra i stap se savija, Saran, lep je to osecaj
nakon kratkog vremena izvadi ovog lepotana.

Posle 20-tak minuta cujem pipsere izdaleka (morao do zbuna) dotrca al stade
ja izvadim da proverim mamce kad vidim udica lagano iskrivljena
najverovatnije se virbla zakacila mecu kamenjima i Saran se otkacio jbg.
Lose je bilo pocelo. Namestanjem fotoaparata skliznuo i nakvasio noge
Dobro je proslo, pecanje se moglo nastaviti 

Tako sam zapoceo sezonu na sarana, do sledeceg puta bistro

U 3 sata ujutro su bili stapovi zabaceni. Do 5:30 nista i ondah pocne deverika da zaj...a samo nesto dirka

Ako Moderatori misle da sika nije za ovu temu nek je brusu

Posle 20-tak minuta cujem pipsere izdaleka (morao do zbuna) dotrca al stade
Lose je bilo pocelo. Namestanjem fotoaparata skliznuo i nakvasio noge

Tako sam zapoceo sezonu na sarana, do sledeceg puta bistro