Mašinice
Moderator:Masterbih
-
dragan milenkovic
- Piskaralo

Moje za sada mašinice su Daiwa Basija QD-45 za takmičarski deo, a za slobodan Okuma Epix-60. Zadovoljan i sa jednim i drugim kompletom.
Re: Mašinice
Ja koristim PRO CARP QD 10Pi i jako sam zadovoljan njima
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Hteo bi da kupim bolje... razmišljam se o BBLC-u...dedoš wrote:I ja imam takve okume 860 na spodu i na štapu za marker.
A na ovim drugima imam okume power liner 1065 i prezadovoljan sam. Zar ti nisi, zbog čega?
Tica sportera su masinice koje me zadnjih 5 godina perfektno sluze isprobane su u svim uslovima i jako sam zadovoljan sa njima posebno kad uporedimo odnos cena-kvalitet.
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
ja imam daiwa infinity x-br5000, i prezadovoljan sam
ZA ŠARNASKI RIBOLOV SAD KORISTIM BBLC- ZAKON , PRIJE SAM IMAO CORMORAN, FOX STRATOS FS10000- RELATIVNO PUNO PARA AL MAŠINCE ZA,...
Kod mene za sada Daiwa Infinity br- 5000, a na drugom kompletu shimano ultegra xtb 5500, zadovoljan i jednim i drugim.
daiwa entoh...super masinice,samo sam imao problem na njima sto su odradile svoje na takmicenjima pa sam ih skoro prodao i verovatno opet njih uzimam,a imam okume coronado precizne su kocnice i mogu vam reci da vrede
Daiwa Infinity BR5000 Kultna masinica, i posle duzeg perioda koriscenja, uz odgovarajucu negu, besprekorna, a sigurno i jedan od boljih drilova na trzistu ( naravno moje misljenje)