Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Kolega i ja smo se vratli sa kratke kampanje od petke poslije podne do jutros sa jezera Smoluća.
Veoma toplo vrijeme,jučer čak +41 al riba nam je odlično radila.
Bistro.
Veoma toplo vrijeme,jučer čak +41 al riba nam je odlično radila.
Bistro.
Re: Šta ste radili danas?
Išao sam opet na isto mjesto klen je zamjenio šarana na Masterbih river boilu. Stvarnu su ove boile kao i one pravljene iz Masterbih fish mixa svestrane - love šarana, klena, mrenu a da o cverglima ne govorim.
[i
[i

Bio na 2 sata pecao, posto nedavno dobio skeletora i 2 male stukice ulovio. filmcic sledi 
Jebo mater,kao u bunaru,neznam vise sta da radim...

...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Mislis da si jediniholcer wrote:Jebo mater,kao u bunaru,neznam vise sta da radim...
![]()
![]()
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Popij nešto malo....opusti se i uživaj!holcer wrote:Jebo mater,kao u bunaru,neznam vise sta da radim...
![]()
![]()
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Napokon uhvatio vremena da procitam novi interviju Kresimira Kurija u vezi Masterbih
Kompletan interviju mozete procitati ovde: Interviju 2012 - Krešimir Kuri
Kompletan interviju mozete procitati ovde: Interviju 2012 - Krešimir Kuri
carpier wrote:Popij nešto malo....opusti se i uživaj!holcer wrote:Jebo mater,kao u bunaru,neznam vise sta da radim...
![]()
![]()
![]()
I popijem
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
dodjite u donji zabar pa se napecajteLimar wrote:Mislis da si jediniholcer wrote:Jebo mater,kao u bunaru,neznam vise sta da radim...
![]()
![]()
Mozemo li i varalicu bacat u Donjim ZabarimaAndjelko wrote:dodjite u donji zabar pa se napecajteLimar wrote:Mislis da si jediniholcer wrote:Jebo mater,kao u bunaru,neznam vise sta da radim...
![]()
![]()