Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Ja bi rekao da si kadar bacati 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Re: Šta ste radili danas?
Evo lagano se stvari slažu na hrpu i odoh ujutro na Šumbar odlovit drugu turu Premijum Fish mix boilom od Masterbiha 
E to i ja čekam, al nažalost tek u 8 mj. nemogu prije, pa da vidim šta Šumbarski šarani kažu, ma zapravo siguran sam da nemaju ništa protiv, dapaće !!! Nek ti je bistro !!Plut wrote:Evo lagano se stvari slažu na hrpu i odoh ujutro na Šumbar odlovit drugu turu Premijum Fish mix boilom od Masterbiha
Takodjer se sprema pribor i ostala oprema... Četvrtak u noći putujemo na trodnevnu kampanju...

I ja se spremam sutra u goste kod MD baita na petodnevnu kampanju na divljoj vodi. Nadam se da cemo imati o cemu da pricamo po povratku 

Za ne povjerovati je sta mi se danas desilo...
Od 4 stapa, 2 sam zabacio na creamy nut boilu a na 2 sam zabacio kukuruz, i na boile u roku od 45 min... dobio sam 4 mrene od oko 0,5 kg
iiii oko 12h dobijem jednog sarancica od 3 kg na kukuruz...
Od 4 stapa, 2 sam zabacio na creamy nut boilu a na 2 sam zabacio kukuruz, i na boile u roku od 45 min... dobio sam 4 mrene od oko 0,5 kg
iiii oko 12h dobijem jednog sarancica od 3 kg na kukuruz...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Ma daj,bio sam izbudalio...
U 17h nahranio al vrlo malo i nakon igranke sa mrenama oko 23 h ja vec kontam pakovati,ponoc je
dodje taj malisa da mi popravi raspolozenje...
Toliko mrene u zivotu do sad nisam upecao za jedno pecanje...

U 17h nahranio al vrlo malo i nakon igranke sa mrenama oko 23 h ja vec kontam pakovati,ponoc je
dodje taj malisa da mi popravi raspolozenje...
Toliko mrene u zivotu do sad nisam upecao za jedno pecanje...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point