Jezero Borovik
Moderator:Masterbih
Baš mi se i ne isplati ići iz Slav Broda, na Đakovo pa onda na borovik, nekako bliže mi je da idem preko Čaglina ili Ruševa, pa na slobodnu vlast.
Re: Jezero Borovik
Evo jedna slika s jednom prelijepim šaranom od 12,70. Šteta što nije došao po danu da se vidi i samo mjesto ulova.

Danas bi trebala doći roba od borca pa ćemo sutra na borovik.

Danas bi trebala doći roba od borca pa ćemo sutra na borovik.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Roba nije došla, ali ja sam svjedno bio dva dana.
Evo samo 2-3 slike.

Dva dana sam, odmorio sam se od svega.
Sada u ponedjeljak pravim boile, dolaze pop-upice pa idem odmah iztestirati na Borovik.

Evo samo 2-3 slike.

Dva dana sam, odmorio sam se od svega.
Sada u ponedjeljak pravim boile, dolaze pop-upice pa idem odmah iztestirati na Borovik.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Evo jedne prelijepe i jako borbene ribe, uhvačene na
boile.

Vjerujem da će ih biti još dosta.
boile.
Vjerujem da će ih biti još dosta.
Ovo je zadnji dan na Boroviku.

Težina je 10,80 kg na amino fruit boilu i pop-up river koji smo dobili uz zig mix.
Riba je ista, ali nisam mogao odoliti a da ne pokažem obje.

Težina je 10,80 kg na amino fruit boilu i pop-up river koji smo dobili uz zig mix.
Riba je ista, ali nisam mogao odoliti a da ne pokažem obje.
Bravo majstore, svaka čast na ulovima.
Vidim da si na 27 A isto lijepo lovio.
Pozdrav, vidimo se.

Vidim da si na 27 A isto lijepo lovio.
Pozdrav, vidimo se.
Evo nakon dosta dugo vremena odlovilo se malo na Boroviku( dobio sam prinovu pa nisam mogao ali me žena pustila
)
Kiša nas je prala neumorno 3 dana

Bilo je i nepozvanih gostiju na hranilištu

Kiša nas je prala neumorno 3 dana

Bilo je i nepozvanih gostiju na hranilištu

FOX
Extra ribe
Bistrooooo
Bistrooooo
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Bio sam ove godine u sedmom mjesecu na Boroviku i imam samo rijeci hvale.
Za sve! Domacin Zdena je ljudina ipo, odveo nas je na 27-icu i ljudski objasnio na kojoj daljini se peca, gdje su krsevi i sve ostalo, i tako nam ustedio dosta vremena koje bismo potrosili na markiranje i trazenje spota.
Pravi primjer kako se odnosi prema gostima na svojoj vodi.
Bili smo tri dana i tri noci i imali smo 14 riba, najveca riba 10.5 kila, za prvi put vise nego dobro.
I sam Zdena nam je rekao da smo dobro prosli s obzirom da je divlja voda u pitanju i da smo prvi put tu.
Priroda je neopisivo lijepa, jezero cisto i duboko, obala sasvim uredjena, dok smo bili tamo dva velika traktora su cijeli dan kosila travu oko jezera-definitivno smo ostali bez teksta.
Naredne godine pod obavezno idem ponovo i to barem 4-5 dana.
Za sve! Domacin Zdena je ljudina ipo, odveo nas je na 27-icu i ljudski objasnio na kojoj daljini se peca, gdje su krsevi i sve ostalo, i tako nam ustedio dosta vremena koje bismo potrosili na markiranje i trazenje spota.
Pravi primjer kako se odnosi prema gostima na svojoj vodi.
Bili smo tri dana i tri noci i imali smo 14 riba, najveca riba 10.5 kila, za prvi put vise nego dobro.
I sam Zdena nam je rekao da smo dobro prosli s obzirom da je divlja voda u pitanju i da smo prvi put tu.
Priroda je neopisivo lijepa, jezero cisto i duboko, obala sasvim uredjena, dok smo bili tamo dva velika traktora su cijeli dan kosila travu oko jezera-definitivno smo ostali bez teksta.
Naredne godine pod obavezno idem ponovo i to barem 4-5 dana.