Slab izbor u trgovinama ExYu?

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

CandR Bn
Piskaralo
Piskaralo
Re: Slab izbor u trgovinama ExYu?

Post by CandR Bn » 06 Oct 2012, 08:58

Delboy wrote:Svojevremeno se kod Nese u Bjeljini moglo naci svega, kod Race na spratu ima dosta stvari a ako nema onda naruci, autosport u NS ima vecinu, formax u NS prilicno dobar, skorpion u ZG dobar... Al vrh sto se tice naseg pecanja je Oktopus u KI, jaooo majko i bubreg bi ostavio tamo... Ne reklamiram nikoga al u ovim radnjama sam bio te govorim iz iskustva... Pozzz
Posto se nazalost,kod Nese moglo naci svega,kako rece Delboy,Neso(ja) je zato i zatvorio.
Samo jedan primjer:
Ja,licno sam uvezao Milo i Dinamit Baits iz Italije.Sve najlegalnije sto moze biti!
Milo primama od 2.5kg je kostala 11km!
Dzaba,kad narod hoce onu(da joj ne spominjem ime) od 3km i jos mi predlazu da otvaram kese i prodajuem po pola kg,jer za Boga,sta ce mu citav 1kg,jer ne potrosi,a onda kad vrati ubudja mu se u garazi!!
O Nutri i Solaru,koje sam nabavljao u Autosportu,koji i dana danas ima najkorektnije cijene,a najbolju robu,da i ne pricam.
SAMO MOGU DA KAZEM DA SAM VEOMA SRECAN OD KAKO SAM ZATVORIO.

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 06 Oct 2012, 10:06

Samo da kažem da se kod nas u Slavoniji malo toga može naći. A i kad se nađe trgovci neznaju koliko bi stavili cijenu.
Npr. U Sloveniji u trgovini robin red kg stoji 9 €, a u Osijeku ako slučajno nađeš bude cjena i 180 kn to je 25 €.
Ima trgovaca koji će ti nabaviti sve što poželiš, ali to su cijene da ti pamet stane. Preko noći bi da zarade neznam koliko.
:Dtt :Dtt
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 06 Oct 2012, 17:32

Masterbih wrote:Ma dobro, sve to stoji, 1-2 radnja po Drzavi, ali sta je sa ostalima, govorimo generalno..
Tema je problem - Slab izbor u trgovinama..
Braca,kad imas 2 il 3 extra prodavnice ostale ti i ne trebaju can::
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

GRGA RI
ViP
ViP

Post by GRGA RI » 06 Oct 2012, 22:19

Živim u HR gradu Rijeka. Grad na moru, a ja lovim šarane.
Svi ribički dućani sa priborom su za more i jako teško mi je naći stvari koje koristim u svom ribolovu.
Npr. safety bolt se ne može kupit, osim u jednom dućanu... i tu je zanimljivo.
Taj dućan to dobro zna, pa bez srama kupi takvu opremu u ZG, dopremi proizvod u RI, digne cijenu, pa je zaljepi preko one koju je platio i ponudi je nama kupcima.
Dođem kući i vidim dvije naljepnice cijena, onu koju sam platio, i onu koja košta u ZG. Razlika je i do 50%.
A ti proizvodi nisu od više proizvodžača, tako da smo već ograničeni.
Ali, čovjek mora biti snalažljiv pa kupovati neke stvari preko neta, jer tada ne moramo plaćati velike cijene za iste proizvode.
A kada bi bili u EU, e, tada bi sve bilo lakše... Kao prvo, prodavači ne bi mogli cijeniti proizvode kako oni žele, jer bi imali konkurenciju od EU. itd, itd...

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 12 Oct 2012, 10:00

Limar wrote:
Masterbih wrote:Ma dobro, sve to stoji, 1-2 radnja po Drzavi, ali sta je sa ostalima, govorimo generalno..
Tema je problem - Slab izbor u trgovinama..
Braca,kad imas 2 il 3 extra prodavnice ostale ti i ne trebaju can::
Druze Limar, nije svako u mogucnosti da spuca 200-300 kilometara, da bi kupio poneku kvalitetnu sitnicu. Recimo par dipova, kesu mixa i dva pakovanja udica. Pa ne isplati se Djole... Da ne spominjem sada imena prodavnica, znas i sam da pojedine radnje ( cak mozda sve ) drze samo odredjeni program. Musterija mozda zeli da kupi od svakog proizvodjaca po nesto. Opet kazem, tih par radnji koje su malo bolje snabdevene je u sustini malo na jednu drzavu...

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 12 Oct 2012, 14:10

Pa brate za cega sluze kurirske sluzbe?!.....uostalom,neznam ama bas ni jednog pecarosa koji ide u nabavku svaki dan pa da je problem otici do NS ili BG.....Nisam se seti odma Formaxa,pa tamo bre imas od igle do lokomotive i to za sve vidove ribolova,sta pomislis to i pronadjes,neznam kako je u Evropi al bio sam recimo u Madjarskoj,tamo isto ima par dooobrih prodavnica a ostalo je boranija kao i kod nas,al istovetno!
Ono sto ne nadjes u Srpskim prodavnicama to ti u sustini onda i ne treba.....
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Post Reply

Return to “Forumska kafana”